Şimdi Ara

Bu Dava Siyasi Bir Dava Olmuştur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdıklarımdan dolayı Galatasaraylılar veya renktaşlarım bana tepki gösterebilirler.Buradakiler kendi düşüncelerimdir.Önyargılarınız varsa hiç vakit kaybedip okumayın.

Aziz Yıldırım hakkında yeniden yargılanma kararı verildi.Açıkçası bu kararı bekliyordum çünkü Balyoz davasının bunun habercisi olduğunu düşünüyordum.Ama şu anda bu davada yeniden yargılama yapılmasının nedeni bence Aziz Yıldırım'ın suçlu veya suçsuz olması şike yapıp yapmaması değildir.Hükümet ile cemaat arasındaki krizden sonra hükümet içeri attıkları paşaları komutanları geri çıkartıyorlar.Aziz Yıldırım'ın da hükümetin baskısı sayesinde yeniden yargılanacağını düşünüyorum.Bu Aziz Yıldırım şike yapmış demek değildir.Çünkü bundan 3 yıl önce de yargı bağımsız değildi şimdi de değil.Yargının verdiği kararlara inanmıyorum.Şu anda Türkiye Cumhuriyeti Bağımsız Mahkemeleri Aziz Yıldırım suçludur dese inanmam.Suçsuzdur dese de inanmam.Çünkü bu dava artık tamamen siyasi bir davaya dönüştü.Aziz Yıldırım'ın bağımsız yargı organları tarafından yargılanmamıştır ve yakın gelecekte de yargılanabileceğini düşünmüyorum.

"Uefa,Cas kararını verdi suçlusunuz" diyen Galatasaraylı arkadaşlar Uefa da Cas da yerel mahkeme kararlarına göre karar verdi.Çünkü bunlar spor mahkemesi hızlı bir şekilde karar vermek zorundalar.Yerel mahkemelerinden farklılar yani.Dolayısıyla yargının yeniden yargılama yapması Uefa ve Cas kararlarını doğrudan etkileyeceğini düşünüyorum.2 yıl önceki mahkeme kararlarına inananların şimdi "hükümet yargıya müdahale ediyor" demesi de oldukça saçma.Yargı kararlarına ya inanırsın ya da inanmazsın.İşine gelince inan tapeler var de işine gelmeyince hükümet sizi koruyor de.Bu kadar taraflı olmayın.

Fenerbahçe siyasi bir kavganın ortasında kalmıştır.Davası şike davası olmaktan çıkıp siyasi bir dava olmuştur.Bu saatten sonra Aziz Yıldırım aklansa da suçlu da bulunsa yargı kararlarına inanmıyorum.Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmıyorum.Türkiye'deki yargı kararlarının olumlu ya da olumsuz benim kanaatimi değiştireceğini de düşünmüyorum.

Son olarak 100 yüzyıllık kulübü çıkar ilişkilerine karıştıranları da Allah bildiği gibi yapsın.

• Şike yapıldı diyenler şunlara bir cevap verse;

Mesela tapeler nerede ? Herkes soruyor ama kimse tapeleri vermiyor ... Mahkeme heyeti dahil tapeleri dinleyen yok...

Şimdi bu şike davasıysa neden özel yetkili mahkemede görüldü ?

Bu şike davasıysa neden örgüt diyerek dinleme yaptılar ?

Bu şike davasıysa neden fenerbahçe şampiyon olunca harekete geçtik dediler?

Transfer edilen paraların somut dellieri nerede ?

Şimdi geçiyorum diğer tarafa... Yeni yargılamada tapaler delil olarak kabul edilemeyecek bildğiniz üzere ... Şimdi mahkeme neye dayandırarak şike var diyecek ?

Bide fenerbahçe yetkilileri tff ye gitti biliyormusunzu bilmiyorum haberin devamı

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26681217.asp

bu olaydan bişey çıkarsa trabzon ne yapacak çok merak ediyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.