Şimdi Ara

BU DA BENİM HİKAYEM.... BABA SEVGİSİZLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben o kadar büyük hayallerimi olan biri değildim baba.. Çocukluktan beri beni sevmeni istedim. Okuldaki arkadaşlarımla beni kıyaslamamanı, bana destek olmanı istedim.. Bana hiç sarılmadın sen, saçımı okşamadın baba.. Arkadaşlarımı hep kıskandım ulan babasıyla ava gitmiş babasıyla tavla oynuyor.. Babası almış oğlunu önüne tavsiyeler veriyor.. Sen ne yaptın bana? Arabanın kapısını sert çarptım diye kafamı tekmeledin ulan tuvalet kapısımı bu diye.. Benim hayalim okçu olmaktı 5 yaşımdayken güzel bi ok yapmıştım 2-3 metre gidiyordu ama gidiyordu işte.. Sen onu paramparçaa ettin yakında okula gidecen bunlarla ugrasma diye...

Ben sana ne yaptım bana benim hep yanımda ol istedim.. Arkadaşlarım okulda babalarıyla gurur verici hikayelerini paylaşırdı ben iseseni neredeyse tanımadım baba.. Ulan herkesin yeri ayrı baba sevgisi de ayrı be.. Cebime harçlık koyup dışarı göndermekle olmadı baba manevi yönden beni ezdiler eziyet ettiler kimseye gidemedim kimseye derdimi anlatamadım vurdukça vurdulara baba eve geldim annem sordu yüzüne ne oldu diye babama söyleme dedim çünkü benimle oturup konuşmak beni korumak yerine bu ne hal deyip ya dövecektin ya da sen erkek degilsin diyecektin.. Sınavlarda başarısız oldum diye kaç kere dayak attın başkalarının dolduruşuna geldin beni hep dövdün..

Hafta sonlarından nefret ediyorum çünkü çocuklugumda babam hafta sonu evdeydi hep döverdi beni.. Okulda herkes ohh be tatil diye sevinirdi ben yapamazdım o ev benim için cehennem gibiydi vehala da öyle baba..

Çok mu şey istedim senden baba? Bana pahalı ayakkabı al kitap al demedim parka gidelim gezelim istedim vakit geçirelim istedim. Pahalı restorana gidelim altıma araba çek demedim baba hiç istemedim istedigim tek şey simit alıp sahilde yürümekti.. Bana destek ol istedim ne olursa olsun ben senin yanındayım oglum demeni bekledim baba seneler boyu.. Bir kere bana sevgiyle bakmadın bana bi kele kafamı okşamadın bana hiç sarılmadın baba... Çok mu şey istedim senden baba?

• Hay babayın
    Tamam baban hayırsızın tekiymiş kapat o sayfayı çocuğunla istediğin her şeyi yap madem öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke babam beni dövseydi
  • Uzun zamandir babamla gorusmuyorum
    Belki covid19 testi pozitif çıkmıştır
    Kim bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Hay babayın
    Tamam baban hayırsızın tekiymiş kapat o sayfayı çocuğunla istediğin her şeyi yap madem öyle
    Cocuk yapmak dunyadaki en yanlış şeydir

Cilgin kudurmus vahsi igrenc bir dunyadayiz

• aynı benimkide böyle

• benim baba da anne de öyle ne yapıcaz üstüne birde para almıyorum 2 öğün yemeğe çekiyoz bu çileyi ne yapalım . garibanın yüzü güler mi hiç?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Alıntıları Göster
    Antinatalistim diyorsun yani

• oha la 2005 kayitli adamı sinırsız banlamislar

• Babası banlatmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Alıntıları Göster
    Kanka tamam haklısın da bu kafayı kırmış artık, yapsın bir iki tane babasıyla yaşayamadigi ne varsa yaşasın yoksa durumu kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Alıntıları Göster
    Kendime bir title daha ekledim sayende sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Alıntıları Göster
    Yep

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Kanka tamam haklısın da bu kafayı kırmış artık, yapsın bir iki tane babasıyla yaşayamadigi ne varsa yaşasın yoksa durumu kötü

Alıntıları Göster
    Olmaaaaz

Daha fazla aci yaratılmamali

Hayvan ve insan yasamina karşıyım

Bitkilere lafim yok

• "Dolumay Süresiz olarak uzaklaştırıldı."

Baba forumu bastı beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.