Şimdi Ara

Bu cümleyi ingilizceye çevirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • " Çizgilerdeki boşluklar sayesinde yukarı doğru çıkarak etraftaki diğer küplere çarpmadan yüksek skorunuzu yapmaya çalışın. "

Translate kullanmadan birisi çevirebilirmi ?

• Try to go up without hitting other cubes with the help of the spaces between lanes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ankara_06 -- 6 Ocak 2015; 0:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

Try to go up without hitting other cubes with the help of the spaces between lanes

Teşekkürler
  • quote:

Try to go up without hitting other cubes with the help of the spaces between lanes

Try to go up without hitting other cubes with the help of the spaces between lines*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

quote:

Try to go up without hitting other cubes with the help of the spaces between lines*

Bu cümleyi ingilizceye çevirmisiniz ?

• Did you translate that text to English?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • For high score use the spaces between lines and try to not hit the cubes around.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google trans. ile önce İngilizceye sonar onu Türkçeye çevirdim bakın sonuç ne çıktı.

Puanınızı çoğalmaya denemek hakkını kadar gidiyor doğrultusunda boşluklar sayesinde çevredeki diğer küp daha yüksektir.

Bu arada oyun sitesi mi kurdun dostum nedir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Google trans. ile önce İngilizceye sonar onu Türkçeye çevirdim bakın sonuç ne çıktı.

Puanınızı çoğalmaya denemek hakkını kadar gidiyor doğrultusunda boşluklar sayesinde çevredeki diğer küp daha yüksektir.

Site değil hocam unity3d'de bir oyun yaptımda play'e koyarken açıklama istiyordu ingilizcesi lazımdı.
    Aklıma güzel bi acıklama gelmedi şimdilik bu olsun dedim

Oyunu denemek istersen link burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Google trans. ile önce İngilizceye sonar onu Türkçeye çevirdim bakın sonuç ne çıktı.

Site değil hocam unity3d'de bir oyun yaptımda play'e koyarken açıklama istiyordu ingilizcesi lazımdı.
    Aklıma güzel bi acıklama gelmedi şimdilik bu olsun dedim

Oyunu denemek istersen link burada

Akıllı telefon kullanmıyorum Java uyumlu yaparsan yüklerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.