Bildirim
bu çöp bilgisayarla hangi oyunlar oynanır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sanirim mario'yu kasarak oynarsin -
Açar mario muryo bişiler oynar en azından. Makine toplayıp pcnin karşısına geçip zabalara kadar 3dmark cpumark test yapıp kösüm kösüm oturmaz değil mi? -
Onboard ekran kartın olduğu için çok fazla bir şey oynayamassınız. İşlemciniz ve Ram iniz kötü sayılmaz. ekran kartınız idare etse bir düzine oynayabileceğiniz oyun olurdu. Benim eski bilgisayarım P4 3.0 Ghz 2 GB Ram ve x1950Pro ekran kartımla yeni nesil hariç her oyunu oynuyordum. Mass Effect dahil. -
Ekran kartı onboard olmasaydı yine güzel şeyler oynardın aslında.
Sen en iyisi Diablo 2 indir. Otur başına kalkamazsın zaten kolay kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Mayıs 2010; 0:04:11 > -
The Suffering şiddetle tavsiye ederim şu pc ile oynayabileceğin en iyi oyunlardan -
ac age of empiers 2 oyna -
İngilizce varsa en efsanevi oyunları oynarsın.
Şimdiki hiçbir oyun eski tadı veremiyor. -
gta 3 gta vice city oynarsın belki.belkide gta sanadreas -
eski sağlam oyunlardan:
diablo 2, sacred 1
morrowind ve ek paketleri (fps-rpg)
bir çok fps yine: nosferatu, undying, half life, 13, alien vs prefator 2, aklıma artık çok gelmiyor.
steamde satılan indie oyunlardan bir çoğu:
world of goo, plant vs zombies, alien shooter venegance, bejewelled falan...
red alert 2, age of empires 2...
resident evil 2, resident evil 3, dino crysis 2...
yine bir çok eski ama sağlam macera oyunu oynayabilirsin. -
gta3, vice city, max payne 1, max payne 2 (düşük kalitede) -
çöp oyun oynarsın -
çöp adam oynarsın son ayarlarda -
StarCraft, Age of Empires I-II, Diablo I-II, GTA I-II-III, Max Payne 1-2, NFS serisinin eski oyunları, Midtown Madness I-II...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 31 Mayıs 2010; 14:17:45 > -
teşekürler cevaplar için
2.el bir ekran kartı alsam iadere edecek oyunlar oynarım galiba yorumlardan bunu çıkardım 2.el ekran kartı neleri önerirsiniz ve pes 2010 oynatırmı pc bu PC teşekürler
not: 350 watt PSU var
birde XGP slot diyor ilk defa duyuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: nihat35nihat
865GV serisi anakartlarda AGP8X ekran kartlarının hepsini kullanamazsınız, XGP slotu AGP anakartlar la aynı olsa da sadece anakart üreticisinin destek verdiği ekran kartları ile çalışıyor... diğer üreticilerinde 865GV yonga setlerinde benzer çözümleri var aşağıdaki bağlantıdan; Anakartınızın modeline göre desteklediği ekran kartı modellerini öğrenebilirsiniz....
Biostar USA
http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=p4tgv-r
Anakartın kullanma klavuzunu okuyun. Dediğiniz ekran kartı da bu listede var fakat anakartınızın tam modelini bilmedğimiz için örnek verim.
yada bu bilgisayarı hiç uğraşmadan direk camdan aşağıyamı atayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 31 Mayıs 2010; 15:08:17 >
-
Abicim valla sana tavsiyem eğer maddi durumun pek yeterli değilse ve hem performans hemde para tasarrufu yapmak istiyorsan tek önerebileceğim ekran kartı ATI hd 3650.Gayet güzel ve yeni oyunları oynatabilecek bir ekran kartı.Hemde fiyatıda ucuz.Saygılarımla.(:
Edit: amanın dediğim ekran kartını anakart desteklemiyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 1 Haziran 2010; 5:07:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: soryy
teşekürler cevaplar için
2.el bir ekran kartı alsam iadere edecek oyunlar oynarım galiba yorumlardan bunu çıkardım 2.el ekran kartı neleri önerirsiniz ve pes 2010 oynatırmı pc bu PC teşekürler
quote:
865GV serisi anakartlarda AGP8X ekran kartlarının hepsini kullanamazsınız, XGP slotu AGP anakartlar la aynı olsa da sadece anakart üreticisinin destek verdiği ekran kartları ile çalışıyor... diğer üreticilerinde 865GV yonga setlerinde benzer çözümleri var aşağıdaki bağlantıdan; Anakartınızın modeline göre desteklediği ekran kartı modellerini öğrenebilirsiniz....
Biostar USA
Anakartın kullanma klavuzunu okuyun. Dediğiniz ekran kartı da bu listede var fakat anakartınızın tam modelini bilmedğimiz için örnek verim.
benimki de oynatmıyor yeni oyunları birlikte atalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: soryy
teşekürler cevaplar için
quote:
Biostar USA
UP
-
warcraft 3 oynayabilirsin ( ve tabii ki dota) -
Icy Tower
Benzer içerikler
- agario hile
- steam yükleme komut dosyası çalışıyor
- shadow fight 3 promosyon kodu
- infamous second son pc
- yapay zeka ile oyun yapma
- savaş oyunu
- the forest sistem gereksinimleri
- fps oyunları
- steam açılmıyor
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X