Bildirim
BU CONVERSE MODELLERİNİ NEREDEN BULABİLİRİM?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Magazalarda xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire. -
Sende öyle durmaz. _____________________________ -
yok mu bilen? _____________________________ -
Bunlari gercekten begeniyo musunuz?
Allah baska dert vermesin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kullanıcı adından dolayı ön yargılı olma . -
Heryer bunlardan dolu carsi pazar cop kayniyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -trust me im an engineer-
SFO Bay Area, CA -
ben seviyorum bunları güzel rahat oluyor . boynerde falan bulabilirsin yeni modellerini . üstteki gibi eski modelleri 100 liraya intersportta falan bulabilirsin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ranz
ben seviyorum bunları güzel rahat oluyor . boynerde falan bulabilirsin yeni modellerini . üstteki gibi eski modelleri 100 liraya intersportta falan bulabilirsin
hocam boynerin sitesine baktım yoktu. intersportsun sitesinde 3 tane model var :( başka nerede olabilir?_____________________________ -
up _____________________________ -
2. fotodakinin farklı rengi vardı bende. Converse mağazasından 70 tl ye almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aynı sofradan yemek yedik , karnı doyan düşman oldu . -
quote:
Orijinalden alıntı: emreoz25
2. fotodakinin farklı rengi vardı bende. Converse mağazasından 70 tl ye almıştım.
hocam ne zaman almıştın ?_____________________________ -
Geçen yaz almıştım. Hiç rahat değildi ayrıca yani ederi 70 tl 100-120 değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aynı sofradan yemek yedik , karnı doyan düşman oldu . -
upp _____________________________ -
up _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X