Şimdi Ara

Bu championun yanına bile yaklaşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna başlıyalı yaklaşık olarak 1 hafta oldu kullandığım cahmpion jax . yeni başlamama rağmen çok güzel oyunlar ve sonuçlar çıkarıyorum skil atımında hata yapmadığım taktirde 2 vs 1 bile savaşırken "fiddlesticks" in yanına bile yaklaşamıyorum daha önce hiç o championla oynamadım fakat sizce jax ile gerek oyun başlar başlamaz olsun gerek sonlarına doğru olsun nasl bi taktik izlemeliyim bu championa karşı?

• stun vs yokmu jaxda yoksa işin zor silence silence silence :D thrill :Diyidir fid stunlu yada baska silenceli heroya toslamadıkca...
  • Fiddle önce fear atar sonra canını emer onun artaaaar,senin azalır,panik eder ve kaçarsın o sırada bir de o silence vuran ve seken skill'ini çakar ölürsün.Feed yemişse eğer fiddle yaklaştırmaz zaten yanına uğraşma yani.Onun haricinde team fightlarda domine etmek için haliyle ona focuslayacaksın gibi gibi saçma şeyler işte.İkiniz de eşit feed yemiş iseniz fear atacak sana gene canını emecek sen de o sırada vuracaksın ama senden giden ondan gidenden fazlaysa gene kaçacaksın gibi gibi.O can emme olayı 1v1 zorlaştırır.Ama jax yani jax 1v1'in kralı fear atıcak q ile uçucan ulti açıcan pot içicen 15124123 kere sağ tık yapıcaksın üstüne ölür galiba ya ? Ha o can emmesini stun ile de domine edersin bu arada.Ama cd olayı var haliyle.Hextech kasıcaksın zaten lifesteal olacak onunlan şey edersin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 15 Kasım 2011; 1:18:45 >
  • stunda bir kere yiyo işte peşine silence basıp kacması olası can dip yapmıssaki summoner skilleri genelde o yönde kullanılır fidin yanlısmıyım??
  • Hextech Gunblade kas eğer takip etmekte zorluk çekiyorsan, ilk olarak Bilgewater Cutlass i bitir de slowun olsun, sonra Hextech ile yeterince slowun olmalı. Eğer olmazsa, red buff vs gibi şeyleri de kullanabilirsin. Charge skillini uzaklaşında at dibindeyken harcama.
  • oyunda 1v1 opun kral ı fidd tir hatta popun kralıda diyebiliriz gerçekten hiç bir melle nin rahat kesemediği champ tır hatta 1v1 nerdeyse kimse kesemiyor o 3 saniyelik fear yokmu adamı bitiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

oyunda 1v1 opun kral ı fidd tir hatta popun kralıda diyebiliriz gerçekten hiç bir melle nin rahat kesemediği champ tır hatta 1v1 nerdeyse kimse kesemiyor o 3 saniyelik fear yokmu adamı bitiriyor

o kadarda değil irelia gibi bişi warsa karşısında o fear sadece dash süresi olur cok becerikli olmadıkca...sonucda stun yada silence yiyince kut diye oturuyo fiddie ama hakkatten iyi hero ona katılıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1v1 kralı vayne dır bence.
  • quote:

oyunda 1v1 opun kral ı fidd tir hatta popun kralıda diyebiliriz gerçekten hiç bir melle nin rahat kesemediği champ tır hatta 1v1 nerdeyse kimse kesemiyor o 3 saniyelik fear yokmu adamı bitiriyor

veigar önce hoplatır sonra gümletir gibime geliyor
  • quicksilcer sash itemini almayı dene. draini de siler fearı da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

veigar önce hoplatır sonra gümletir gibime geliyor

veigar pek bişi yapamaz koşelerine çarmadıkca .:D :D stun skilline fear star fallada zaten kacması kolay silence...
  • Eğer işi 1v1e çevireceksek Tryn+RightClick derim
    Jax'ı alabilir mi 1v1de onu bilmem, fazla denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolex

Eğer işi 1v1e çevireceksek Tryn+RightClick derim
    Jax'ı alabilir mi 1v1de onu bilmem, fazla denemedim.

2 side esitse jax alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiddle 1v1 de etkili değildir ki irelia udyr renekton stun silence olan çoğu heroyla 1e1 de rahat alırsın ultisi ve e si ile teamfightlarda etkilidir ulti yle atlarsın e atarsın q ile carry yi çekersin drain etkili böyle oluyor
  • Eğer stunsız bir champla rakipsen fake bir saldırı yapıp fear ve slince skillerini cd ye düşürmeye çalış fırsatını yakaladımmı da Allah ne verdiyse dal. (İgn da varsa tadından yenmez)
  • Blitz al :D bak bakalım fiddle filan kalıyormu 3 skilinde bozuyo draini :D
  • Early Gamede Fiddle'ı, Jax ile kesemessin fakat late gamede parçalaman lazım.
  • bende tam olarak bunu yapmayı deniyorum fakat galiba oyunda yeni oldğum için henüz bunu yapabilcek tecrübeye erişemedim :D
  • Minionların dodge atmasını bekle lanede sonra adamın üstüne atla draini kullanınca stun at.Ultinide aç girmeden.
  • Aynen minionların orda herkesi harcarsın olaf hariç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.