Şimdi Ara

Bu çatlaklar nasıl geçer ??(SS yukledim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bebekken çok kiloluydum :P sonra birden kilo verdim ve çok kilo verdiğim için elimde felan çatlaklar oldu.cok kotu oldu yani hic begenmiyorum ellerimi.gecen yaz biraz aldim yine kilo ama ise yaramıyo :( krem felan varmı bildiğiniz yada başka bi tavsiye

SS:biri flash lı biri flash sız
    http://imgur.com/NhbTRFM
    http://imgur.com/jRgvh1W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traktorrrr -- 27 Eylül 2014; 18:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp henüz bir çözüm bulamadı çatlaklara

• Çatlak dediğin şeyler soğuktan olanlardır, öbür türlüsü elde çıkmaz diye düşünüyorum.
  • Elde çatlak ilk kez duyuyorum. Doktora falan git varsa bir ilacı verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Çatlak dediğin şeyler soğuktan olanlardır, öbür türlüsü elde çıkmaz diye düşünüyorum.

yani yalanmi söylüyorum var iste :D

• ёхлтн фвэсэижеду ужеэизвжкжпжы вжкжржчээвцж

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Elde çatlak ilk kez duyuyorum. Doktora falan git varsa bir ilacı verir

ben anneme elimde çatlak var doktora gidelim desem hayatta onay vermez
    bide çatlaklar elimin içinde,dışında degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

ёхлтн фвэсэижеду ужеэизвжкжпжы вжкжржчээвцж

bütün alfabeyi yazmışsin bunun bi anlamı varmı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrr

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Çatlak dediğin şeyler soğuktan olanlardır, öbür türlüsü elde çıkmaz diye düşünüyorum.

yani yalanmi söylüyorum var iste :D

Yalan demiyorum kardeşim, farklı bir şeydir elde o tarz çatlak olmaz. Bir ss at belki bilen çıkar. Ama ciddiye alıyorsan durumu doktora gitmen gerekir.
  • Kilo yüzünden elde çatlak olduğunu ben de ilk defa duydum
  • quote:

ben bebekken çok kiloluydum :P sonra birden kilo verdim ve çok kilo verdiğim için elimde felan çatlaklar oldu.cok kotu oldu yani hic begenmiyorum ellerimi.gecen yaz biraz aldim yine kilo ama ise yaramıyo :( krem felan varmı bildiğiniz yada başka bi tavsiye

Nasıl çatlak hocam? Bende de var. Ama kilo alıp vermekten. Bacaklarımda, kolumda, belimde var. Kırmızı çatlaklardı kilo verince beyaza dönüşüyor yavaş yavaş.

• Kortizondan dolayi bendede bu tip catlaklar olustu Cushing sendromu takma kafana
    Derdin olmadigi icin sanirim boyle seylere takiliyorsun
    Foto temsilen kullanmak icin netten alinmisdir bizzar benze catlaklar var ama belki daha kotusu
     Bu çatlaklar nasıl geçer ??(SS yukledim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 27 Eylül 2014; 17:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

quote:

ben bebekken çok kiloluydum :P sonra birden kilo verdim ve çok kilo verdiğim için elimde felan çatlaklar oldu.cok kotu oldu yani hic begenmiyorum ellerimi.gecen yaz biraz aldim yine kilo ama ise yaramıyo :( krem felan varmı bildiğiniz yada başka bi tavsiye

Nasıl çatlak hocam? Bende de var. Ama kilo alıp vermekten. Bacaklarımda, kolumda, belimde var. Kırmızı çatlaklardı kilo verince beyaza dönüşüyor yavaş yavaş.

evet bildiğin çatlak.ellerimin içide bembeyaz olduğu için daha fazla belli oluyor

• Kremleri var hocam benim de göbekte var. 48 kilo verince göbekte oluştular küçükler ama yine de kötü görünüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

quote:

evet bildiğin çatlak.ellerimin içide bembeyaz olduğu için daha fazla belli oluyor

Yukarıda MORFEUS'un koyduğu fotoğraftaki gibi mi? Öyle ise kendiliğinden geçer. Başka bir şey ise doktora gidin hocam.

• hayır böyle değil bu çok ileri.bendekiler renksiz ve küçük küçük ayrıca sadece avucumun icinde.ve 6 yasında felan kilo vermiştim o zamandan beri var

• benim sırtta ve dötte var ergenlikte hızlı boy atmaktan oldu. sırtımdakiler için badem yağı kullanıyorum iyi geldi gibi, henüz kırmızılardı kullanmaya başladığımda, hafif hafif yok oluyorlar ya da ben öyle olduklarını hayal ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

Kremleri var hocam benim de göbekte var. 48 kilo verince göbekte oluştular küçükler ama yine de kötü görünüyor.

krem adi verirmisin

• Contractubex
  • SS yukledim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.