Şimdi Ara

Bu çarda wp mi pp mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 parça shel +8 1 parça pad +8 çitin
    bide elmde suan pp +0 var wp +0 mıypym yoska pp dwmmı edym
    yüzüklrle küpelrimi zaten sonra yapıcam tavsiyelerinizi bekliorm

• wp al , salla pp yi.
  • ne blym bana pp mantıklı geldi +0 dan neysw bklm wp clandan sağlarım olmadı saolsın
  • verdiği hp ve resistance resistlerden dolayı tabiki wp bunu sorman bile hata
  • asas için wp daha iyi
  • her char için wp daha iyidir , ne koşulda olursa olsun.
  • PP okçular için uygundur asas sonuçta sıcak çatışmaya giriyor pp nin verdiği bonuslar asası ayakta tutmaya yetmez ama okçuya yarar benim asasım var wp +2 510 mana
    350 can veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wp tabiki bi asas için wp her zaman pp den önceliklidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

PP okçular için uygundur asas sonuçta sıcak çatışmaya giriyor pp nin verdiği bonuslar asası ayakta tutmaya yetmez ama okçuya yarar benim asasım var wp +2 510 mana
    350 can veriyor

Kesinlikle katılıyorum. Wp nin verdikleri ( hele de +2yse ) asas için harika item.
  • arkadaşlar sölemiş zaten wp yi assaslar pp yi okçular takar.

haa yok benim 5-6k canım var rezistlerimde çok iyi diyosan al pp yi.5-6 k yı bırak 4k olursa da iyi.assaslar için def, hp ve resist tabiki öncelikli.atak sonra gelir
  • WP > PP Hem okçu hemde asas a en iyi wp gider
  • katılmıyorum okçuda pp gider.ama genede tercih meselesi.okçunu atağı iyi olmalı.
  • evet okçuya wpnin fazla etkisi yoktur görev pendantı taksa daha iyi mali durumdan, 5 dex veriyor zaten. yüzüklerle o eksik resist ve hp toparlanabilir.

senin asas olarak wp alman daha iyi olur.
  • ilerde +1 yapabilmek şartıyla +0 wp yi tercih etmelisin . İlerde +1 olursa güzel olur +0 wp biraz sönük kalır çünkü .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.