dual +8 shard 4 parça shel +8 1 parça pad +8 çitin bide elmde suan pp +0 var wp +0 mıypym yoska pp dwmmı edym yüzüklrle küpelrimi zaten sonra yapıcam tavsiyelerinizi bekliorm
wp al , salla pp yi.
ne blym bana pp mantıklı geldi +0 dan neysw bklm wp clandan sağlarım olmadı saolsın
verdiği hp ve resistance resistlerden dolayı tabiki wp bunu sorman bile hata
asas için wp daha iyi
her char için wp daha iyidir , ne koşulda olursa olsun.
PP okçular için uygundur asas sonuçta sıcak çatışmaya giriyor pp nin verdiği bonuslar asası ayakta tutmaya yetmez ama okçuya yarar benim asasım var wp +2 510 mana 350 can veriyor
wp tabiki bi asas için wp her zaman pp den önceliklidir
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
PP okçular için uygundur asas sonuçta sıcak çatışmaya giriyor pp nin verdiği bonuslar asası ayakta tutmaya yetmez ama okçuya yarar benim asasım var wp +2 510 mana 350 can veriyor
Kesinlikle katılıyorum. Wp nin verdikleri ( hele de +2yse ) asas için harika item.
arkadaşlar sölemiş zaten wp yi assaslar pp yi okçular takar.
haa yok benim 5-6k canım var rezistlerimde çok iyi diyosan al pp yi.5-6 k yı bırak 4k olursa da iyi.assaslar için def, hp ve resist tabiki öncelikli.atak sonra gelir
WP > PP Hem okçu hemde asas a en iyi wp gider
katılmıyorum okçuda pp gider.ama genede tercih meselesi.okçunu atağı iyi olmalı.
evet okçuya wpnin fazla etkisi yoktur görev pendantı taksa daha iyi mali durumdan, 5 dex veriyor zaten. yüzüklerle o eksik resist ve hp toparlanabilir.
senin asas olarak wp alman daha iyi olur.
ilerde +1 yapabilmek şartıyla +0 wp yi tercih etmelisin . İlerde +1 olursa güzel olur +0 wp biraz sönük kalır çünkü .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme