Bildirim
Bu Burun Düzelir Mi?(SS'Lİ)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benimde halı saha maçında kırıldı orta kıkırdaktan ve üst kemikten, burnum yerinden çıktı sandım o kadar acı vericiydi ve burnum davul gibi şişmişti. Özel bi hastahanede ameliyat oldum. Sigorta hiçbir şekilde karşılamadı, 3 sene önce 1,800 tl vermiştim.
tavsiyem burun işi ince işçilik ister doktorunu kesinlikle araştır eğer ameliyat olacaksan.
ve 1 ay sıkıntı çekeceksin bunuda unutma.
Edit: Keyfen ameliyat olma . Nefes alamıyorsan bi doktora görün önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 14 Ekim 2013; 2:21:16 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Burun CGI galiba? -
Estetik olursan 3 binden başlar fiyatlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Önder
Benimde halı saha maçında kırıldı orta kıkırdaktan ve üst kemikten, burnum yerinden çıktı sandım o kadar acı vericiydi ve burnum davul gibi şişmişti. Özel bi hastahanede ameliyat oldum. Sigorta hiçbir şekilde karşılamadı, 3 sene önce 1,800 tl vermiştim.
tavsiyem burun işi ince işçilik ister doktorunu kesinlikle araştır eğer ameliyat olacaksan.
ve 1 ay sıkıntı çekeceksin bunuda unutma.
Edit: Keyfen ameliyat olma . Nefes alamıyorsan bi doktora görün önce
21'inde kbb doktoruna randevu aldım büyük ihtimalle seneye ameliyat olabilirsin diyecektir 18 yaşın altındayım yazın ameliyat olup rahatlamak istiyorum -
-
o kadar para verme sana bi trakeostomi açalım rahat rahat nefes al
Uyuşturucu iğne al ve burnunu uyuştur daha sonra ufak bir çekiç yardımı ile burnunu düzle
Geçmiş olsun -
Tip hepten kayık, burun kurtarmaz yani boşver. -
Kulan burun boğazcı geldi. -
Göztepe de mi oturuyorsun yada yakında
benim doktorum murat enöz ü öneririm çapa mezunu 7 8 yıllık bir uzman 2.ameliyatımda çok zor bir burnu adam etti çok güzel görünüme sahip oldum sağolsun. kesinlikle tavsiye ederim adam işinin ehli ünlüleri felanda ameliyat ediyormuş zaten. -
cinsiyet bile değişiyor burun niye değişmesin.
bu arada burun estetiği konusunda en iyi doktorlar trabzondadır -
-
bence burnunla uğraşacagına kilo ve ne öle yanaklar davul gibi. -
-
-
-
Beterin beteri var haline şükret dostum...
-
Benzer içerikler
- aştiden kızılay"a nasıl gidilir
- günde 100 kelime ezberlemek
- türkçenin en uzun kelimesi
- sevgiliye hatun demek
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
- prompt mühendisliği nedir
- indirimler ne zaman başlıyor
- çay emojisi
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X