Şimdi Ara

bu böyle nereye kadar gidecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 3.2m, bu sene 3.6m, hadi sonraki sene 4m, ondan sonra nereye kadar gidecek bu ivmeyle? Hani üniversitelerin kontenjanlarını artırsalar bile kaliteli üniversiteler çok az Türkiye'de malumunuz olduğu üzere. Üstüne üstlük 4+4+4 ve bu seneki depremden dolayı erteleyenler de var. (diğer konuda da belirtmişler)

Şimdi YKS çöktü diyosunuz da, başka hangi sistem bu yığılma sorununun önüne geçebilir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 19 Haziran 2023; 18:32:27 >

• yapacak birşey yok daha da kötü olucak en yakın zamanda gitmek lazım  

• Çin'de ne yapıyorlar?

• Ona göre kontejan ayarlarlar. Ayrıca o kadar üniversite/fakülte boşuna açılmıyor

• Nicke patladim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Asiri zor bir sinav diye biliyorum millet 3 4 kere mezuna kaliyor

Gaokao muydu neydi yanlis olmasin ytd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes üniversite okuyacak diye kim diyor. 10-15 tane büyük ve kaliteli üniversite tüm ülkeye yeter yapılmak istense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

benim de görüşüm o yönde hocam. Üniversitelerin içerisinden kaliteli olanlara yatırım yapılmalı ve donanımlı bir kesimin oluşması sağlanmalı. Ayrıca liselere (özellikle de meslek liselerine de) yatırıma ağırlık artırılmalı ki üniversiteye alternatif oluşabilsin. Benim düşüncem bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 19 Haziran 2023; 18:45:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.