Şimdi Ara

Bu boks makinesinin sırrı nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
4
Favori
25.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi standart o makinaların.Hile de yok.
    3 seviyesi var.Kolay-orta-zor.900'den fazla vuruyorsanız en kolay ayarındadır.600'ü zor geçiyorsanız en zor ayardadır.
  • Düşük skor yaparım diye vurmaya cesaret edemeyen tek ben miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

quote:

2 yıldır boks yapıyorum 1 vuruşta bayıltacağım bir arkadaşım var tüy siklet genelde benden fazla vurur o zımbırtıda hala anlamış değilim onun tekniğini içinde basınç ölçer gibi birşey olabilir noktasal.

Evet, ben de kum torbalarında daha etkin çalışıyorum. Orada yaptığım etkiyi diğer arkadaşlarım yapamıyordu mesela. Siz de muhtemelen orada çok daha iyisinizdir. Biraz da el büyüklüğüyle alakalı, ters orantılı galiba şu boks makinesinde. Benim elim kafam kadar, sizin de eliniz büyüktür.

Evet elim büyük dediğim gibi basınç ölçer varsa yüzey oranıyla ters orantılı olabilir dediğiniz gibi ben kum torbasında etkili çalışıyorum birde boydan dolayı sanırım daha az vuruyorum 173cm 65 kg civarıyım.

Bence gayet iyisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yaşıma geldim daha şu makineyi denemedim. Bu tür mekanlara gittiğimde hiç ilgimi çekmiyor ama şu çekiçle vurulanda 99x bir sayı yapmıştım. 990+ bir sayıydı ama net hatırlamıyorum. Arkadaşlar 600-750 arası vuruyordu ki herkes 19 yaşın üstünde ve genelimiz 80 kilonun üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

Ergen Lee ler kaptırmış yine

Aklıma direkt olarak bu geldi sen de mi bunu kastediyordun acaba:

Bu boks makinesinin sırrı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Muay thai yapıyorum boy 1.80 kilo 62 860 yumrukla.Flying elbow strike tekniğiyle 900 civarında aldım.Konya olimpiyat parkında.Kulesite var konyada orda normal 940 civarında almıştım sanırım değişiklik gösteriyor aletler.

konyada nerede muay thai yapıyorsunuz ? yani kursu nerede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Buradaki değerler yanlıştır. Yüksek yada düşük çıkabilir. Gözümün önünde bende 6-7 yaş küçük kilo olarakta en az 25kilo düşük bir çocuk saçma bir vuruşla benden yüksek yapmıştı. Aynı şekilde açlıktan ölücek bir apaçide 980lerde vuruyordu.

Yanlışlık yok da, çok fazla kriter var. Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 yıldır boks yapıyorum 1 vuruşta bayıltacağım bir arkadaşım var tüy siklet genelde benden fazla vurur o zımbırtıda hala anlamış değilim onun tekniğini içinde basınç ölçer gibi birşey olabilir noktasal.

Evet, ben de kum torbalarında daha etkin çalışıyorum. Orada yaptığım etkiyi diğer arkadaşlarım yapamıyordu mesela. Siz de muhtemelen orada çok daha iyisinizdir. Biraz da el büyüklüğüyle alakalı, ters orantılı galiba şu boks makinesinde. Benim elim kafam kadar, sizin de eliniz büyüktür.

Evet elim büyük dediğim gibi basınç ölçer varsa yüzey oranıyla ters orantılı olabilir dediğiniz gibi ben kum torbasında etkili çalışıyorum birde boydan dolayı sanırım daha az vuruyorum 173cm 65 kg civarıyım.

Bence gayet iyisiniz.

Sizin 3 te 1 iniz kadar falanım herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence gayet iyisiniz.

Sizin 3 te 1 iniz kadar falanım herhalde

Yarım kadarsınız ama çok hırslanmamışsam, normal bir kavgada beni alırsınız. Beceriksizliğimi veya tecrübesizliğimi ve korkumu üzerimden atmak için kick boks öğreneceğim, tabii 38 kg verince.

• quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

Ergen Lee ler kaptırmış yine

Lee Sin?
  • 960 vurmuştum
  • quote:

quote:

quote:

Buradaki değerler yanlıştır. Yüksek yada düşük çıkabilir. Gözümün önünde bende 6-7 yaş küçük kilo olarakta en az 25kilo düşük bir çocuk saçma bir vuruşla benden yüksek yapmıştı. Aynı şekilde açlıktan ölücek bir apaçide 980lerde vuruyordu.

Yanlışlık yok da, çok fazla kriter var. Saygılar.

12-13 yaşında 50-60 kiloluk hiç kaslı gözükmeyen 160lık ergenin , teknik olmayan bir vuruşla beni geçmesi pek mantıklı gelmiyor.
    Ben 182-80 kiloyum. 1 yıldır boks yapıyorum.

Herkes de boksör çıktı, şaşırdım ama inanıyorum. Neyse, bence makinelerde genel anlamda bir sorun yok. Belki sizinkisi bozuktu.

• bu aleti boş yere ciddiye almayın arkadaş ısrar etti geçen enim boy 184 kilo 75 arkadaşında boy 184 kilo 50 falan ilk ben vurayım dedim vurdum yumruğum kanamaya başladı nasıl vurduysam skorları hatırlamıyorum da o kadar güçlü vurmama rağmen arkadaşın yavaş yumruğunu geçemedim
  • Forumun bilgisayar başından kalkmayan asosyalleri böyle konularda bi anda terminatöre dönüşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Bu makinelerin tekniği basit esasında ben ilk vuruşta 770 civarı vurmuştum. İkincisinde 930 civarında. Daha da arttırılır güçle pek alakası yok. yaş 21 boy 188cm kilo 95kg

Bizim buradaki makineye 2008 de bir güvenlikçi abim 999 vurdu millet bön bön baktı hayatımda hiç vurmadım. Yarın bir vurayım merak ettim .
  • rekorum 984 dahada fazla vuramadım tabi bu makineler ne kadar doğru bilemem...
  • 999 vurdum

boy 191 kilo 80 yaş 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Boy -- 12 Ağustos 2013; 4:31:14 >
  • 991 vurmuştum ankara kizilaydakine

• Bu arada, bizimki orta zorluk seviyesindeymiş. 3 zorluk seviyesi var hakikaten de. Kolayda önüne gelen 999'u vurur demekki. Sabah sabah kontrol etmeye gittim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

Muay thai yapıyorum boy 1.80 kilo 62 860 yumrukla.Flying elbow strike tekniğiyle 900 civarında aldım.Konya olimpiyat parkında.Kulesite var konyada orda normal 940 civarında almıştım sanırım değişiklik gösteriyor aletler.

konyada nerede muay thai yapıyorsunuz ? yani kursu nerede ?

Altınkemer spor salonu.Kayalıparktaki Ptt'nin hemen arkası.

çok teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.