Bildirim
Bu böceğin türünü bilen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Olm bu böcekleri rahat bırakın gezsinler dolaşsınlar zaten tabiat diye bir şey bırakmadık bari rahat olsunlar su 3 günlük dünyada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki kelam edip saldım zaten arkadaşları ölmüşquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F2A2E20D5
Olm bu böcekleri rahat bırakın gezsinler dolaşsınlar zaten tabiat diye bir şey bırakmadık bari rahat olsunlar su 3 günlük dünyada.
istanbulda mısın bana da denk geldı
dAM biti bu , sana nasıl geldi kimden bulaştı bu dam biti bizlerde olmaz. Asla bana dam biti bulaşmaz tipsizim ben tip youk bende , bulgur kazanı gibi kafam varr.
cenaze işlemleri için neler yaptınız acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB
iki kelam edip saldım zaten arkadaşları ölmüş
Alıntıları Göster
evet anadolu yakasıquote:
Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT
istanbulda mısın bana da denk geldı
Bir şey yapmadım saygısı olan kendi türünden olanı gömerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F2A2E20D5
cenaze işlemleri için neler yaptınız acaba?
Alıntıları Göster
Dam bitleri dam olmadan yaşayamazlar tip ki bizler gibi , bende birgün böyle damsız öleceğimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB
Alıntıları Göster
Halk arasında osuruk böceği diye geçer, İstanbul'da bu sene çok sık gördüm özellikle bu yaz. Evde 2 kedi var o yüzden ölülerini buluyorum genelde evde -
Hayır dam biti buquote:
Orijinalden alıntı: herrfatih
Halk arasında osuruk böceği diye geçer, İstanbul'da bu sene çok sık gördüm özellikle bu yaz. Evde 2 kedi var o yüzden ölülerini buluyorum genelde evde
http://galeri.omusozluk.com/uploads/images/2016/02/2016-02-26/big/osuruk-bocegi-3041.jpg osuruk böceği olduğuna eminim hocam, kahverengi kokarca diye de bilinir karadenizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrfatih -- 9 Ekim 2019; 15:16:45 > -
Hocam zararlı bir şey mi ben öldürmedim saldım dışarıquote:
http://galeri.omusozluk.com/uploads/images/2016/02/2016-02-26/big/osuruk-bocegi-3041.jpg osuruk böceği olduğuna eminim hocam, kahverengi kokarca diye de bilinir karadenizde.
İnsanlara değil de, fındıklara çok zarar verirler. Normalde Rusya tarafında olan bir böcek. Dedem bunlar için ilaç alırdı sırf. Bu arada sakın ezerek öldürmeyin acayip kötü bir koku çıkarır. -
tesekkür ederim hocam zararsız gariban bir şeye benziyor sevecan davrandı dışarı attım yaşayacağı varmışquote:
İnsanlara değil de, fındıklara çok zarar verirler. Normalde Rusya tarafında olan bir böcek. Dedem bunlar için ilaç alırdı sırf. Bu arada sakın ezerek öldürmeyin acayip kötü bir koku çıkarır.
Hiçbir zararı yoktur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Halk dilinde osuruk böceği olarak bilinir. Bu sene aşırı derecede fazla var ortalıkta üreme mevsiminde iyi çalışmışlar :))) bi zararı yok pat küt çarpıp dururlar sakın ezme kokusu fena :D -
Sabah
Karadeniz'de 'kahverengi kokarca' böceği tehlikesihttps://www.sabah.com.tr/yasam/2019/02/18/karadenizde-kahverengi-kokarca-bocegi-tehlikesi
Öldür gitsin. Bitkilere zararı varmış...
-
sende böcekten oraya nasıl geçtin abiquote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Dam bitleri dam olmadan yaşayamazlar tip ki bizler gibi , bende birgün böyle damsız öleceğim
Alıntıları Göster
Ooosssuuuruuuk böceği korkuttugunda falan bi koku salar aklın şaşar valla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
dAM biti bu , sana nasıl geldi kimden bulaştı bu dam biti bizlerde olmaz. Asla bana dam biti bulaşmaz tipsizim ben tip youk bende , bulgur kazanı gibi kafam varr.
|
Halk arasında osuruk böceği diye geçer, İstanbul'da bu sene çok sık gördüm özellikle bu yaz. Evde 2 kedi var o yüzden ölülerini buluyorum genelde evde
![]() |
Benzer içerikler
- kuranda kutuplar geçiyor mu
- türk ifşa forum
- mermerit mi granit mi çimstone mu
- donut nasıl okunur
- en ucuz viski
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- exxen de neler var
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X