Bildirim
Bu böceğin türü ne? Evi böcekler basmış [SS'li]
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu ne la o_O -
Eşek arılarının yavrulama kovanları bunlar. Her sene sağolsunlar yaz döneminde gelip aynısını 10. kattaki evimin perdelerinin arasına bırakıyorlar. Kovanlardan 1-2 tanesine de öldürdükleri ufak böcekleri depoluyorlar ufak örümcekler vs. -
Arı yuvası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl temizlemek gerekir? Dikkat etmem gereken birşey var mı
midem bulandı bu nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anneleri görmesin temizlerken.
söküp atın dışarı ama pencerelere elek taktırın mümkünse açık kalmasın. -
Elektrikli süpürgenin ucunu çıkartıp çektirebilirsin ama bir eline de sivri uzun bir cisim alıp duvarla olan bağlantı yerini zoplayıp ayırman gerekiyor. Yere düştüklerinde çabuk dağılıyorlar pislik çıkmasın. Mesajı yazınca aklıma geldi şimdi temizledim ben. Yukarıda birisi söylemiş evet anne arı görmesin temizlerken agresifleşebilir camları kapamanda yarar var olay anında.quote:
Orijinalden alıntı: Sanal Dilenci
Nasıl temizlemek gerekir? Dikkat etmem gereken birşey var mı -
Hocam sen buna böcek demişsin ama bu bildiğin bir boss
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay babayın düşmanlarını...
-
Oyuna yeni salinan bir pokemon olmali, gene gec kaldim etkinlige demek ki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu ney ya böyle
hocam bunlar evi işgal eder tez vakitte kurtulursun umarım -
Hocam evi ateşe vermeyi denedin mi -
o fotoyu çekemden bayılırdım heralde o böcekleri ve okadar yuvayı görsem.
oturur ağlardım sonra da. -
Ben korkudan evi ateşe verirdim.
Şimdi reis ne yapıyorsun anlatayım. Git kendine büyük koli lastiklerinden al sonra 5 metre uzağa mevzilen. Kovanın altına da su dolu bir kova koy (kelime oyunu yaptım efsane). Ardından anne midir kraliçe midir onun dışarda olduğundan emin olduktan sonra lastiğini bir Sovyet nişancısı gibi ger. Ardından duvarla birleşme yerlerini bombardımana tut. Birkaç denemeden sonra birini düşürürsün. Suyun içine düşünce sıkıntı olmaz zaten. Böyle böyle hepsini hallet. Ardından sineklik falan taktır, yoksa her yaz aynı adrenalini bir kere daha tadarsın hocam. -
tüylerim diken diken oldu lan o evde nasıl duruyorsun. -
hurma böceği hocam yiyebilirsiniz -
koloni kurmuşlar hocam oraya
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vay babayın düşmanlarını...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X