Bildirim
Bu böceğin adı ne?
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
16 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yavru hamamböceği -
Sanmam dostum, zıplıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bocegi biliyorum tanesi 10 bin dolar , bana canli getir sana parayi elden verecem, elinde ne kadar varsa almaya hazirim -
Bu ne lan öldürsen xp bile düşmez bundan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2 yaşında oğlum var. eğer zararlı birşeyse tüm evi ilaçlatacağım arkadaşlar havalar serinlemeden. belki bayram öncesi yapar memlekete giderim daha iyi olur. -
Bu böcek banyo ve tuvalette genellikle ortaya çıkar. Hızlı hareket eder ama zararsızdır. Ortaya çıkma sebebi sıcaktır. Kışın bu böceklere rastlayamazsınız. Sıcaklar azaldığında bu böceklerde bitmiş olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: KissesForYou
Bu böcek banyo ve tuvalette genellikle ortaya çıkar. Hızlı hareket eder ama zararsızdır. Ortaya çıkma sebebi sıcaktır. Kışın bu böceklere rastlayamazsınız. Sıcaklar azaldığında bu böceklerde bitmiş olacaktır.
Teşekkür ederim. Peki adını biliyor musunuz?
Napcan la onu.Evinde bi kosede yasasin ne zarari var.Garip kalmis hayvancaz.
Tahtakurdu vb. ise oldur hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X