Şimdi Ara

Bu bisiklet alınır mı (UMIT HACKER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eski bianchi rcx 202 var. Mesafe uzayınca çok yoruyor. Bisikleti yaptırdığım yer ümit hacker bisiklet önerdi(nakit 500TL), tesadüfen aynı ürünü 370 liraya buldum. Bu bisiklet alınır mı, uzun vadede kullanımı nasıl olur? İnce teker sık patlama vs. sorunu yaratır mı? Forumlara üstünkörü baktığımda ümit ile ilgili yorumlar pek iyi değil gibi. Önermezseniz alternatifi ne olabilir?

Boy 1.97 kilo 110.

İlgili link:http://www.kliksa.com/urun/umit-hacker-28-jant-dag-bisikleti/901837519

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Elimde eski bianchi rcx 202 var. Mesafe uzayınca çok yoruyor. Bisikleti yaptırdığım yer ümit hacker bisiklet önerdi(nakit 500TL), tesadüfen aynı ürünü 370 liraya buldum. Bu bisiklet alınır mı, uzun vadede kullanımı nasıl olur? İnce teker sık patlama vs. sorunu yaratır mı? Forumlara üstünkörü baktığımda ümit ile ilgili yorumlar pek iyi değil gibi. Önermezseniz alternatifi ne olabilir?

Boy 1.97 kilo 110.

İlgili link:http://www.kliksa.com/urun/umit-hacker-28-jant-dag-bisikleti/901837519

bisikletten çok bir beklentin yoksa işini görür.
    belli bir seviyenin üstünde kadro sağlamlığı, üst seviye vites performansı vb beklentilerin varsa elbette seni tatmin etmeyecektir.
    ama 28jant oluşu ve MTB lere göre daha ince lastikleri uzun mesafeleri daha rahat almanı sağlayacaktır.
    lastikler sorun çıkartırsa ileride daha dayanıklı bir dış lastik alırsın olur biter.

eğer belli bir sürenin üzerinde bisikleti kullanacaksan seni tek rahatsız edecek olan şey kiloların sebebiyle sele olacaktır.
    jelli bir sele kılıfı almanı tavsiye derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

quote:

Elimde eski bianchi rcx 202 var. Mesafe uzayınca çok yoruyor. Bisikleti yaptırdığım yer ümit hacker bisiklet önerdi(nakit 500TL), tesadüfen aynı ürünü 370 liraya buldum. Bu bisiklet alınır mı, uzun vadede kullanımı nasıl olur? İnce teker sık patlama vs. sorunu yaratır mı? Forumlara üstünkörü baktığımda ümit ile ilgili yorumlar pek iyi değil gibi. Önermezseniz alternatifi ne olabilir?

Boy 1.97 kilo 110.

belli bir seviyenin üstünde kadro sağlamlığı, üst seviye vites performansı vb beklentilerin varsa elbette seni tatmin etmeyecektir.
    ama 28jant oluşu ve MTB lere göre daha ince lastikleri uzun mesafeleri daha rahat almanı sağlayacaktır.
    lastikler sorun çıkartırsa ileride daha dayanıklı bir dış lastik alırsın olur biter.

eğer belli bir sürenin üzerinde bisikleti kullanacaksan seni tek rahatsız edecek olan şey kiloların sebebiyle sele olacaktır.

Elimdeki rcx 202yi 1999da aldım, kullanırım yani alınca. Lastik, sele vs önemli değil, Elimde güzel bir sele var zaten. Önemli olan çin malları gibi 3 gün sonra pas, boya atması vs. olmasın, bir de ince olduğu için lastiklerle sorun yaşamayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

quote:

Boy 1.97 kilo 110.

Elimdeki rcx 202yi 1999da aldım, kullanırım yani alınca. Lastik, sele vs önemli değil, Elimde güzel bir sele var zaten. Önemli olan çin malları gibi 3 gün sonra pas, boya atması vs. olmasın, bir de ince olduğu için lastiklerle sorun yaşamayım

lastik havalarını düzenli kontrol edersen ve düşük basınçla kullanmaktan kaçınırsan lastiklerde sorun yaşamassın.

ama pas, boya atması gibi konular tamamen şansına kalmış. çünkü kadro malzemesinin kalitesi çok yüksek olmadığı için bu tip şeyler olabilir, ama olmayadabilir. şansına kalmış yani

• Başlangıç seviyesi için çok uygun bir model. Şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL

Başlangıç seviyesi için çok uygun bir model. Şiddetle tavsiye ederim.

Çokta başlangıç seviyesi değil aslında. 35-40 km turlara zaten katılıyordum bianchi 202 ile, son dönemde biraz ara verdim sadece. Üstümdeki hamlığı attıktan sonra biraz daha büyük hedeflere çıkarım.

Bir de 500-550 liralık bir bisikletle arasında çok fark varsa internetten 500 liraya 100 lira puan tarzı bir kampanya bekleme şansım var, elimdeki bisiklette sorun yok, küçük kalması ve amortisörlü bisikletin uzun yolda yorması sebebi ile değiştiriyorum.
  • ben aslında sana salcano ng 650 29" öneririm. seninle boylarımız ve kilolarımız yaklasık olarak aynı.bende bu gün yarın sipariş vereceğim.
    100 lira çek demiş sin. oyle bir kampanya sürekli oluyor mu ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayntenksendyu -- 27 Ağustos 2013; 17:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    geçen yıl açıldı
    bu bot alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

ben aslında sana salcano ng 650 29" öneririm. seninle boylarımız ve kilolarımız yaklasık olarak aynı.bende bu gün yarın sipariş vereceğim.
    100 lira çek demiş sin. oyle bir kampanya sürekli oluyor mu ki ?

Sıcak fırsatları takip edince çıkıyor zaman zaman, mesela arabaya lastik aldım, 3 gün sonra hepsiburada 500 tl üzerine 100 worldpuan kampanyası yaptı. Bahsettiğin salcano ince teker mi? Ben çok ince olsun istemiyorum. Ümit in tekeri orta kalınlıkta.
  • bildiğiniz mtb bisiklet. dağ bisikleti ne kadar ince olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

bildiğiniz mtb bisiklet. dağ bisikleti ne kadar ince olabilir ki?

Belki büyük olduğundandır, genelde kullanılan 26x1,90 lara göre ince geldi gözüme, ancak şehir bisikletlerindeki gibi bir incelik değil.
  • ince tekerli bisikletler zaten bizim cüssemizdeki insanlaarı taşımaz.
    bence dağ bisikleti almak daha mantıklı.salcano ng650 bizim butcemiz ve cüssemizdakiler icin f/p olarak en iyisi

• quote:

Boy 1.97 kilo 110.

Rahat ve Az masraflı bir bisiklet istiyorsan NG 650 disksiz 500 TL civarı alabilirsin hızı çok iyi hafif bir pedallamada 60 ı geçiyor (HEMDE DİSKLİYLE YAPTIM) ama disk fren parmak gücün varsa daha iyi olur hem görünüş hem duruş olarak... Hemde hiç yormuyor ...

• quote:

Boy 1.97 kilo 110.

sanalpazarda daha ucuza alabilirsin.www.sanalpazar.com/Umit-Hacker-28-Jant-Erkek-Dag-Bisikleti-2818-194487__isp10334781
    Şayet mosso umit veya ktm marka bir bisiklet almak istersende bana istediğin modeli solersen sana uygun bir fiyat verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtesla

quote:

Boy 1.97 kilo 110.

sanalpazarda daha ucuza alabilirsin.www.sanalpazar.com/Umit-Hacker-28-Jant-Erkek-Dag-Bisikleti-2818-194487__isp10334781
    Şayet mosso umit veya ktm marka bir bisiklet almak istersende bana istediğin modeli solersen sana uygun bir fiyat verebilirim.

Fiyat iyi ancak bilindik siteler dışında almayı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.