|
|
İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
M.K. Atatürk |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

... Bir de sen de biliyorsun ki Türkiye de ki başkanlık olaylarına nasıl bakılıyor... Adnan Polat TFF başkanını tehdit edebiliyor... Yıldırım Demirören ona keza, Aziz Yıldırımın da yaptıkları belli zaten. Türk futbolunu TFF değil bu adamlar yönetiyor. iğrenç bişey ama bu olay Siyasete kadar gidiyor (bu konuları seve seve tartışırım ama şimdilik boşver)... Hele basketbol gibi ikinci sınıf gördükleri bir spor dalında bu adamların Turgay Demireli ne kadar takacağını düşün! Adamın elinden bişey gelmiyor. Zaten o acizliği verdiği röportajda belli oluyor. Elinden bişey gelmediği v.s... Bellki düşünebilirsin neden takılmadığı halde hala o koltukta? Evet bence de olmamalı ama Turgay Demireli o koltuktan indirmek sorunları halletmeyecek... Önemli olan kendini TFF den ve Türkiye Basketbol Federasyonundan büyük gören zihniyetlerde. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Yoksa o koltuğa sende gelsen sen de bazı şeylere kulağını tıkaman bazı şeyleri konuşmaman gerecek. Çoğu zaman 3 maymunu oynaman gerecek...