Bildirim
bu bilgisayarı ram işlemci olur mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HANGİ BİLGİSAYARA AMA -
asus bilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişim Tv -- 6 Ekim 2010; 11:52:23 > -
Anakart modeliniz lazım.. -
nerden modeli öğreniyoruz -
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=everest-ultimate-edition&lid=1232
Bu programı indirip kurun. Ardından çalştırın ve çıkan ilk sayfanın resmini buraya gönderiniz.. -
-
bilgisi olan yokmu -
pek iş yapacağını ve ahım şahım oyun oynatacağını tahmin etmiorm. -
Diğer konunuzu da gördüm. Bence şöyle yapın..
Bir ekran kartı alın ortalama 200 lira
Güç kaynağı alın ortalama 100-120 liralık
4Gb Ram alırsınız Kingston 200 lira civarı.
Harddisk + anakart = 250 de bunlar tutar.
işlemciyi de orta halli birşey düşünürsek 150 lira
ortalama 900-950 liraya oyunları gayet güzel şekilde oynatacak bir Pc'ye sahip olabilirsiniz. Ben olsam, TTnet'e para verip çöpe atmaktansa sabredip bu şekil bir pc almayı tercih ederdim.. yada 12 ay taksitle bu parçaları alabilirsiniz yine de.. -
http://www.cimri.com/asus-m2v-tvm-via-k8m890-soket-940-amd-anakart
burada bütün bilgileri yazoyor.
hangi seri islemcileri desteklerdiği ne kadr ram desteklediği felan hepsini burada bulabilirsin. -
512mb Win7 kurulmaz çalışmaz sen xp devam et kurulsa bile oyun oynuyamazsın bellek yok cunku fazla win7 çok fazla bellege ihtiyaç duyuyor
ben win 7 elinde 5770 ve GTX460 olanlara oneririm
8800 GTX450 veya 4550 5570 gibi kartlara önermem zaten DX 10 bile dogru duzgun yararlanamıyorlar dx 11 bir işletim sistemine ne gerek var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pc den gelen sinyal yok ne demek
- kernel power 41 hatası
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- sistem kesintileri 100 cpu
- dlss nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- zyxel modem kurulumu
- mavi ekran hatası
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X