Şimdi Ara

Bu bilgisayar sıfırlanamıyor - Windows TO GO hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarımda windowsun kurulu oldugu alan full dolu görünüyor bilgisayarımda hiç birşey yok ne film ne dizi nede başka bişey WİNDOWS TO GO diye bişey olmuş pc geç açılıyor faalan . HDD dolu hiç bişey yapamıyorum ben windows to go diye bişey de yüklemedim

Şuan sıfırla butonuna bastım . Aldıgım hata

BU BİLGİSAYAR SIFIRLANAMIYOR

Windows to go çalıştırdığı için sıfırlanamıyor lütfen yardım edinBu bilgisayar sıfırlanamıyor - Windows TO GO hatası

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows TO GO Sıfırlama Sorunu ve Çözümleri

Windows TO GO, taşınabilir bir USB sürücü veya harici sabit sürücüden Windows 10 işletim sistemini çalıştırmanıza olanak tanıyan bir özelliktir. Bu, farklı bilgisayarlarda tutarlı bir çalışma ortamına erişmenizi sağlar. Ancak bazı durumlarda, Windows TO GO sürücülerini sıfırlamaya çalışırken "Bu bilgisayar sıfırlanamıyor" hatasıyla karşılaşabilirsiniz.

Windows TO GO Nedir?

Windows TO GO, Windows 10 Enterprise ve Education sürümlerinde bulunan ve taşınabilir bir USB sürücü veya harici sabit sürücüden tamamen işlevsel bir Windows 10 işletim sistemi çalıştırmanıza olanak tanıyan bir özelliktir. Bu, farklı bilgisayarlarda kullanıcı verilerine, uygulamalara ve ayarlara erişmenizi sağlar.

Windows TO GO Sıfırlama Hatasının Nedenleri

"Bu bilgisayar sıfırlanamıyor" hatası, genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Yetersiz disk alanı
    • Bozuk sistem dosyaları
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım bulaşması

Windows TO GO Sıfırlama Hatasının Çözümleri

Bu hatayı gidermek için deneyebileceğiniz birkaç çözüm vardır:

• Yeterli disk alanını sağlayın: Sıfırlama işlemi için Windows TO GO sürücünüzde en az 16 GB boş alan olduğundan emin olun.
    • Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırın: Bozuk sistem dosyalarını taramak ve onarmak için Komut İstemi'nde "sfc /scannow" komutunu çalıştırın.
    • Windows TO GO ortamını yeniden oluşturun: Windows TO GO ortamını yeniden oluşturmak için Windows To Go Yaratma Aracı'nı kullanın.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım taraması yapın: Windows TO GO sürücünüzü virüs ve kötü amaçlı yazılım açısından tarayın ve varsa kaldırın.

Bu çözümleri denedikten sonra Windows TO GO sürücünüzü başarıyla sıfırlayabilmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam usb format diskini takıp bilgisayarı yeniden başlat ve biosa gir. boot kısmından format usb sini seç ve pcyi öyle bootla. sonra sanırım format atabilirsin.

windows to go nedir benim gibi bilmiyorsanız burdanda öğrenebilirsiniz belki yardımcı olur. yenmenin en iyi yolu düşmanı tanımaktır demişler
    8.enpedi.com
    Windows To Go, Bölüm I - Windows To Go Nedir?
    https://8.enpedi.com/2012/12/windows-to-go-bolum-i-windows-to-go.html

birde şöyle bir çözüm paylaşmışlar

başlat/çalıştır regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control

silinecek değer: PortableOperatingSystem.

ve pc resetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 8 Nisan 2019; 23:0:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.