Şimdi Ara

bu bilgisayar nasıl arkadaşlar-ACER ES1-111M-C064

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
14.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarkendime küçük ve hafif, günlük kullanımlık word office uygulamaları ve internette hızlı sörf yapabileceğim bir netbook arıyordum bir tane buldum fiyatı da gayet güzel. Birde size sormak istedim bu fiyata daha güzel bir cihaz bulabilir miyim yoksa hiç düşünmeden almalı mıyım ? Ürün hakkında artı ve eksilerini yazarsanız çok sevinirim.

http://www.kliksa.com/urun/acer-es1-111m-c064-intel-celeron-n2840-216ghz-2gb-32gb-ssd-116-notebook/980005846

• pinkfloyd1453 kullanıcısına yanıt
    Özellikleri gayet güzel bence fiyatına göre. Dediğiniz işler için rahat götürür diye düşünüyorum.
  • Bende almayı düşünüyorum
  • Ağırlık 1.7 kg yazıyor 11 inç ve ssd li bir bilgisayarın daha hafif olması gerekir!
  • Benim bildiğim SSD değil eMMC disk (kart) var içinde. 32 GB. içerisine uygulama yüklemek isterseniz yetersiz kalır. Upgrade edilir mi bilmem. Fansız sistem. Bu da sıfır ses demek.
  • kendi sitesine baktım ssd mi emmc mi yazmamışlar
    http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MRSAA.003

Türkiyede satılan tüm siteleride ssd yazıyor kafam iyice karıştı
    peki max 700 tlye kadar 11.6 inç bilgisayar tavsiyeniz var mı
  • http://notebookspec.com/notebook/6070-ACER-Aspire-ES1-111M-P156.html

Aynı kasa aynı model ama HDD li. Sanırım SSD olabilir. Amazonda da 32 gb internal Sata storage demiş. Eğer HDD sini upgrade edebiliyorsak alınası bir cihaz olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hdd li olan model bakın varsa düşük kapasite sıkıntı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf meraktan aldım bir tane. 2 güne elimde olacak. :)
  • sırf harddiski yok diye şu modeli almaya karar verdim ikinci el bir yıl garantisi var 550 tl

Asus X200CA-CT079H
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

sırf harddiski yok diye şu modeli almaya karar verdim ikinci el bir yıl garantisi var 550 tl

Asus X200CA-CT079H

Batarya süresi hariç memnun kalırsın. Hayırlı olsun.
  • Yarına elimde olacak izlenimlerimi aktarırım ben asıl acer i merak ediyorum incelemenizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

Yarına elimde olacak izlenimlerimi aktarırım ben asıl acer i merak ediyorum incelemenizi bekliyorum

Acer'i tercih sebeplerimden birisi de dokunmatik olmaması. Her nedense dokunmatik ekranların görüntü kalitesi daha düşük gibi geliyor bana. Yada önüne dokunmatik panel geldiğinden öyle hissediyorum. Bugün geliyor bakalım. Karşılıklı test ederiz.
  • hayırlı olsun
  • ssd disk gömülümü acaba? upgrade edilebilirmi? günlük işler için bu ürün yeterli diye düşünüyorum, 10.1 ekranlı atom işlemcili netbooklardan iyidir bu.
  • arkadaşlar daha önce alacağımı söylediğim üründen (asus X200CA) adlı üründen vazgeçtim
    acer i almak istiyorum ama kullanan birinin görüşlerine ihtiyacım var fiyatı da düşmüş daha cazip hale geldi

ozgboy aldın mı acaba?
  • Bu bilgisayar fiyatına göre gayet iyi ,zaten bozulsa bile çok can yakmayacak bir meblada, Tavsiye ederim , Fırsat Parkuru adlı sitede
    de Acer Laptop Kampanyaları oluyor , tavsiye ederim.
  • ben acerle asus arasında kaldım epey araştırdım 600 tl acere vereceğime 180 daha ilave ederek 5 taksit 780 tl ye bimeksten Asus X200CA-CT079H aldım, bunda 4 gb ram var hdd yüksek ve dokunmatik ekranlı

not:cache bellek acerde 1 mb asusta 2 mb, bu çok önemli bir ayrıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 8 Kasım 2014; 15:10:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.