Şimdi Ara

bu bilgisayar nasıl arkadaşlar-ACER ES1-111M-C064 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
2
Favori
14.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında çok iyi bir bilgisayar. Hard diski küçük olması ve arkadaşın incelemesiyle sessiz olması çok güzel. Tablet kullanıyorum bir senedir ama dokunmatik klavyede yazmaya çalışmak... işkence. Askerlik durumum olmasa hemen bundan bir tane alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu ürünü almayı düşünüyorum. Amacım okula getirip götürmelik küçük bi laptop almak. Kullanacağım programlar genellikle Java ile alakalı yazılım programları yani programlama ile alakalı kullanmak istiyorum. Belki Linux da kurabilirim. Sizce işimi görür mü ? Birde windows 8.1 bing farkı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Nisan 2015; 16:13:25 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Arkadaşlar ben ürünü satmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa bana pm yoluyla ulaşabilirler.
    İlgili Konu: link

Edit : Ürün satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afusan -- 6 Mayıs 2015; 8:58:56 >

http://www.pcdepo.com/acer-es1-111m-nx-mrsey-001-notebook

bu ürünün farkı nedir? aralarında 100 tl oynuyor. bi yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürünü sırf TV kartı kullanmak için alacağım. Küçük laptop olup da TV kartıyla seyredebileceğim küçük bilgisayar olarak bunu uygun gördüm. Şarj etme süresi ne kadar? Parlaklık az, Wifi kapalı olunca pil süresi ne kadar gidebilir?

Orijinalden alıntı: XanthiN

Merhaba, bu ürünü almayı düşünüyorum. Amacım okula getirip götürmelik küçük bi laptop almak. Kullanacağım programlar genellikle Java ile alakalı yazılım programları yani programlama ile alakalı kullanmak istiyorum. Belki Linux da kurabilirim. Sizce işimi görür mü ? Birde windows 8.1 bing farkı nedir ?

Aldınız mı hocam?

Orijinalden alıntı: Strazburg

Selam arkadaşlar, ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürünü sırf TV kartı kullanmak için alacağım. Küçük laptop olup da TV kartıyla seyredebileceğim küçük bilgisayar olarak bunu uygun gördüm. Şarj etme süresi ne kadar? Parlaklık az, Wifi kapalı olunca pil süresi ne kadar gidebilir?

Aldınız mı acaba?

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Pehh
    Yok almadım, özellikleri düşük gelmişti.

Sonuçta 600-650 liralık bir cihaz. Yine de fiyatına göre kötü bir cihaz mı sizce?
    Donanım Haber Steam Topluluğu

• quote:

32 GB depolama çok az ama bir çeşit SSD imiş. 2 GB ram'i var. Benim işimi görmez idi ama fiyatına göre orta seviye bir mini-laptop diyebilirim. Günlük kullanımda iş görür.

Bol sekme açıyorum internette kaldırır mı sizce?

Bir arkadaş kaldırmaz diyor da
    Donanım Haber Steam Topluluğu

• TheYips kullanıcısına yanıt
    opera 5-6 sekmeden sonra kaldırmıyor çok kasıyor. ie 8-10 sekme rahat. 10 dan sonra kasıyor.
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • çok yavaş şarz oluyor.
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • Peki hdmi ile TV ye bağlandığında donma yapıyor mu online film izlerken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.