Bildirim
Bu bassı böylemi bağlamalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu çift bobn bir basstır. bu şekilde tek bobnini kullanabiirsin.
Ses müzik sistemleri işi yapıyorum. İstemeyerek te olsa; JBL'in çıkardığı en kötü bass budur diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoece -- 2 Ekim 2009; 14:52:24 > -
vallahi bilemiyorum ama ilk kez aracıma bass bağladım , saçlarım sallanıyordu -
çift bobin bassı tek bobin olarak girmişsin yakmadığına dua et 2+2 mi 4+4 mü bass? ona göre söyleyecem nasıl bağlaman gerektiğini böyle kullanmaya devam edersen amfinede bassınada veda edebilirsin... -
2+2 nasıl oluyor 4+4 nasıl oluyor anlamadım, ortadaki kırmızı siyah girişler birbirine şaseli orda bir parça var onları birbirine şaselemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah-58 -- 2 Ekim 2009; 19:33:07 > -
z1000 2 ohmda 400 watt rms güç verir. sizin subwooferiniz ise 300 watt rms gücünde, bunun yanı sıra subwooferiniz jbl in çabuk arıza yapmasıyla tanınmış bir modelidir amfinin gain ayarlarına dikkat etmenizi hatırlatıyorum.
gto 1502d modelinden de anlaşılacağı üzere bobinleri 2+2 ohmdur. sakın paralel bağlayıp 1 ohma inmeyin subwooferinizi elinize alırsınız. ortadaki siyah ve kırmızıyı bırbırıne bağlayıp en dıştaki sıyah ve kırmızılardan + - yi alın, böylece seri bağlayıp amfiye 4 ohm girmiş olucaksınız.
şunu da hatırlatıyım; koymuş olduğunuz resimde subwooferin üzerinde kısa devre metalleri var, sizin subwooferiniz de de var ise çıkarın. kolay gelsin. -
bahsetmiş oldugunuz kısa devre metalini çıkarınca bass çalışmıyor onu takınca ses geliyor? O metal zaten onları birbirine bağlamış olmuyormu ortadaki siyahla kırmızıyı?quote:
Orijinalden alıntı: audiocu
z1000 2 ohmda 400 watt rms güç verir. sizin subwooferiniz ise 300 watt rms gücünde, bunun yanı sıra subwooferiniz jbl in çabuk arıza yapmasıyla tanınmış bir modelidir amfinin gain ayarlarına dikkat etmenizi hatırlatıyorum.
gto 1502d modelinden de anlaşılacağı üzere bobinleri 2+2 ohmdur. sakın paralel bağlayıp 1 ohma inmeyin subwooferinizi elinize alırsınız. ortadaki siyah ve kırmızıyı bırbırıne bağlayıp en dıştaki sıyah ve kırmızılardan + - yi alın, böylece seri bağlayıp amfiye 4 ohm girmiş olucaksınız.
şunu da hatırlatıyım; koymuş olduğunuz resimde subwooferin üzerinde kısa devre metalleri var, sizin subwooferiniz de de var ise çıkarın. kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah-58 -- 3 Ekim 2009; 18:34:58 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrah-58
bahsetmiş oldugunuz kısa devre metalini çıkarınca bass çalışmıyor onu takınca ses geliyor? O metal zaten onları birbirine bağlamış olmuyormu ortadaki siyahla kırmızıyı?quote:
Orijinalden alıntı: audiocu
şunu da hatırlatıyım; koymuş olduğunuz resimde subwooferin üzerinde kısa devre metalleri var, sizin subwooferiniz de de var ise çıkarın. kolay gelsin.
Aynı bası kullanıyorum, yaklaşık bir yıldır sorunsuz çalışıyor, bayağı da yükleniyorum basa. Eğer sen parça eklemediysen bu jbl'in ortadaki iki kanalı köprülenmiş geliyor zaten. Arada bağlantı parçası var. Sen resimde gösterdiğin gibi dışta kalan iki kanaldan bağladıysan sorun yok. O aradaki parçalarla oynamana gerek kalmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X