< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu bardağı hatırlayanlar var mı ? 90 lar :) Ss'li (9. sayfa)

-
-
Ne kadar kalitesiz bir üründü 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir dönem sporcu kağıtları son rakamı tutunca kazanıyorduk (hele bir de oynayan iki taraf kısık ses ile son rakamını söyler bir de kartlar yerde birikmiş ve kazanmış isen değme keyfime 😂 daha sonraları boru ile kulah savaşları kuşe kağıtlar makbul bazıları ucuna iğne geçirip kuş avlamaya çalışırdı aynı zamanda mahallede atıl durumdaki mermer bulup iki parçaya ayırıp altını sabunlayıp yokuş asagi kaymak transformer oyuncak robotları hepsini toplayıp şemaya bakarak optimus prime hepsinin birleşmiş halini yapmışsan büyük ayrıcalık looney tunes in tasolari arka bahçesi müsait binaların bahçesinde maç yapmak kapıcı yada kızgın bina sakini yakaladığını dover ertesi gün yakalanan günün konusu olur kız kaciran torpil hatta daha ileri gidip eski antenlerin borularından birkaç kırıp içini kız kaciran tozu ile doldurup açık olan tarafını tas ile ezip ortadan delip fitil yerleştirerek güçlü bir patlayıcı yapmak ağacın güzel sapan yapmaya uygun tarafı ile sapan yapmak gerçi o serumu tutturan lastik eldivenden kesilip serumu sapana bağlama isini hiç becerememisimdir vay be neler neler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne kavgalar ettim ya bunlar için🤣
Ben bunu yapamamıştım 😂
Sadece eskiden olan güzel hatıraları canlandırmak istemişler
Bu taşı yuzunden çok sevdiğim şuan hala görüştüğüm arkadaşımla birbimize girmiştik. Hala unutamam 😄 kavga ettiğimizde bile birbimize kırgınlık yoktu ama taşı sevgisi yaptırıyor bunu. Müthiş bisey
quote:
Orijinalden alıntı: jervis
Hocam bu hugo küfür olayı efsane mi gerçek mi ?
Ben çok küçüktüm hatırlamıyorum ama arkadaşlar anlatırlardı.Olay gerçek ama Tolga abi yalanladı, ülkenin en büyük gizemlerinden biridir.Ülkede insanların ellerinde telefon bile yokken tüm ülkedeki şehirlere nasıl bu kadar hızlı yayıldı anlamak güç , üstelik herkes izlediğini söylerken yayını yapan şahıs yok öyle birşey diyor ben ilk duyduğumda ilkokula gidiyordum 1998-1999 falan ilkokul 4'e gidiyordum o zamanlar bu olayın ise 1993 civarında yaşandığını söylüyorlar üstelik gazete küpürü bile var;
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/hugo-kufur-videosu-nerede-sosyal-medya-tartisiyor-40043379
-
hala kullanıyorum
-
-
Ben 93 lüyüm. Ve benim arkadaşlarım kendileri izlemiş gibi anlatıyorlardı. Demek sallıyorlarmış. Ama demekki gerçekmiş küfür olayı.
-
-
Bu saatler çok popülerdi yalnız 90'lar değil 80'lerden kalma bu.
-
-
Aslında ürünler değil de o yıllardan kalma mahallle ve okul fotoğrafları paylaşılan bir başlık olsa keşke.
Ben geçenlerde Özel Tercüman lisesinin 80'lerden kalma birkaç fotosunu buldum içim doldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Treth2,5 versiyonu en sevilen versiyondu
Alıntıları GösterHer mahallede bu tarz oyunları oynatan arcade cihazların olduğu dükkanlar olurdu, ne para kırmışlardır o dönem. Millet makinelerin başında sıra olurdu oynamak için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali_ihsan21Her mahallede bu tarz oyunları oynatan arcade cihazların olduğu dükkanlar olurdu, ne para kırmışlardır o dönem. Millet makinelerin başında sıra olurdu oynamak için.
Alıntıları GösterAz takılmadım ateri salonlarında.. :) Birincisi bu stree fighter 2,5 diğeri King Of Fighters serisi onlarla yatıp kalkıyorduk :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X