Bu bardağı hatırlayanlar var mı ? 90 lar :) Ss'li (10. sayfa)

-
-
[simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mwwo3.3 -- 4 Kasım 2020; 20:16:25 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TrethAz takılmadım ateri salonlarında.. :) Birincisi bu stree fighter 2,5 diğeri King Of Fighters serisi onlarla yatıp kalkıyorduk :)
Alıntıları Gösterİçeride öyle bir gürültü olurdu ki hiç bir apartman sahibi apartman altında onların olmasını istemezdi, çocuklar bağırdıkça cihazlarıın sesini yükseltirler, çocuklar da birbirine laf yetiştirmek için daha da bağırırdı.
Tam bir deliler koğuşu gibiydi, 1 saat dur bir küçük rakı içmişsin gibi kafa yapardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali_ihsan21İçeride öyle bir gürültü olurdu ki hiç bir apartman sahibi apartman altında onların olmasını istemezdi, çocuklar bağırdıkça cihazlarıın sesini yükseltirler, çocuklar da birbirine laf yetiştirmek için daha da bağırırdı.
Tam bir deliler koğuşu gibiydi, 1 saat dur bir küçük rakı içmişsin gibi kafa yapardı.
Alıntıları GösterAynen hele tilt makinesi varsa onlar çok ses yapardı.
-
olmaz mı yazlıkta hala duruyor :)
-
Beta/VHS video kast kiralayan dükkanlar yıllarca popülerdi CD/DVD kiralayan dükkanlar 2000-2005 arası çalıştı sonra internet ADSL olup yaygınlaşınca hepsi kayboldu.
Ben 2000'lerin başında sürüsüne bereket DivX almıştım, her haftasonu gider seçerdim dükkanın birine satma konusunda anlaşmıştım tam getirecekken "abi biz onları satın almayalım biz de dursun kiralandıkça biz sana pay verelim" demişti uyanıklar, ben elimden çıkarıp kurtulmaya paraya çevirmeye bakıyorum onlar da kendi yollarını bulmaya çalışıyorlar.
Yalnız dijitalleşme işin tüm ruhunu bozdu tüm eğlence sektöründe, eskiden bir kitap alır bir ayda okurdum inanılmaz keyif alırdım şimdi zibiline kitap elimin altında 2-3 günde dinleyerek okuyorum ama hiç keyif vermiyor keza film de müzik de aynı.
-
En kralı buydu işte,ortak el emeği ile üretilip,heyecanla bindiğimiz şahane bilya araba..
-
-
3 tekerlek halen var.:) Tabi daha fazla olsa gerek o zamanlar. LCW nin o dönem ürünleri gerçekten çok çok kaliteliydi. Hatta hala bir kaç parça kıyafeti durur. O kadar kaliteliydi ki hala solma deforme yok .
kimse leblebi tozu paylasmamis sanirim
-
-
-
-
-
soyunan bardak vardi
disindaki adama su deydimi.adam.ciplak oluyor
arkadas gosterdi 15 yasindaydim
30 cm o sopa ne alaka demistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 2 Kasım 2020; 23:27:24 >
-
-
3. nün kırmızı beyazlısı da vardı bee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesur Penguen -- 3 Kasım 2020; 0:41:29 >
Ağlatacak mısınız arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X