Şimdi Ara

Bu balon nedir yani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu Çedjuya balon diyenleri şiddetle kınıyorum . Adamın lilledeki partneri neydi gs de partneri dany oldu ve 2 maçlık bir performans izledik. Buna rağmen dengesizce ve düşüncesizce yorum yapanların taraftarlığından şüphe ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IamGambLer

Şu Çedjuya balon diyenleri şiddetle kınıyorum . Adamın lilledeki partneri neydi gs de partneri dany oldu ve 2 maçlık bir performans izledik. Buna rağmen dengesizce ve düşüncesizce yorum yapanların taraftarlığından şüphe ediyorum

"Chedju Balonu" konusunu ilk kim açacak merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

quote:

Şu Çedjuya balon diyenleri şiddetle kınıyorum . Adamın lilledeki partneri neydi gs de partneri dany oldu ve 2 maçlık bir performans izledik. Buna rağmen dengesizce ve düşüncesizce yorum yapanların taraftarlığından şüphe ediyorum

"Chedju Balonu" konusunu ilk kim açacak merak ediyorum.

patos olabılır mı :D
  • Daha çok erken Chedjou için, biraz susup beklemek lazım, doğru düzgün izlemek lazım ondan sonra yorum yapılabilir ancak. Şimdi kim ne dese tam doğru olmaz.
  • Bende sizin taraftarlığınızdan şüphe ediyorum. Taraftar olmak demek bir şeyler yolunda gitmediği zaman bahane aramak yok şöyle olmasa böyle olurdu demek yani polyannacılık yapmak değildir. Bir şeyler yanlış giderken nerenin problemli parça olduğunu tespit etmektir. Hazırlık maçlarında chedjou kötüydü daha yeni geldi vb gibi şeyler diyerek bu kötü performansını gölgeleyemezsin. Bu adam bir aydır bu takımla antremana çıkıyor. Ayrıca herkes tutturmuş dany dany. Yenilen gollerde dany ile birlikte chedjou nun da hatası var. Bir oyuncunuzu yüceltirken diğerini itin bi tarafına sokmayın. En sevmediğim taraftar profili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chedjou'nun kendisi çok formsuzdu hazırlık maçlarında. Biz onu zaten yanındaki stoperin hatalarını kapatsın, Big Chief gibi arkayı toplasın diye aldık. Yanındaki partnerini üst seviyeye taşısın diye. Ama hazırlık maçlarından adama yüklenmek olmaz. Muslera ilk resmi maçında İBB'ye gol hediye ettiğini hatırlıyorum. Chedjou kötü stoper değil zamanla oturacak.
  • Bir seyler yanlis gidiyor evet ama zamanla yayina oturur cunku oyuncunun kalitesi ortada. Semihle cok iyi anlasacagina inaniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merakimdan soruyorum. Kimdi lille deki partneri?

• rami
  • Rami gideli 2 sezon olmadi mi? Yani son iki senede o seviyede adamlarla oynamiyor diye biliyorum.

• 2. Bir Eboue
    3. Bir Riera balonundan Sonra [1. Selcuk inan icin demişlerdi Şahıs yaşıyormu bilmiyorum]
    4. Balon konusuna hoşgeldiniz.
    sizi şeyşu Köşesine alalım
  • O tür konulara cevap yazmayalı 1 yıl olmuştur.Bence sizde yazmayın.Tavsiye ederim.Konu popülerlikten düşene kadar da foruma girmiyorum.Çünkü gördükçe midem bulanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Merakimdan soruyorum. Kimdi lille deki partneri?

peugeot

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Bende sizin taraftarlığınızdan şüphe ediyorum. Taraftar olmak demek bir şeyler yolunda gitmediği zaman bahane aramak yok şöyle olmasa böyle olurdu demek yani polyannacılık yapmak değildir. Bir şeyler yanlış giderken nerenin problemli parça olduğunu tespit etmektir. Hazırlık maçlarında chedjou kötüydü daha yeni geldi vb gibi şeyler diyerek bu kötü performansını gölgeleyemezsin. Bu adam bir aydır bu takımla antremana çıkıyor. Ayrıca herkes tutturmuş dany dany. Yenilen gollerde dany ile birlikte chedjou nun da hatası var. Bir oyuncunuzu yüceltirken diğerini itin bi tarafına sokmayın. En sevmediğim taraftar profili.

Sadece antremana çıkarak maç tecrübesi kazanamazsın,chedjou daha yeni geldi
    yarım sezon sonra konuşuruz ama dany kendi kendini yaktı bence iyi oyuncu ama bir şanssızlık var sonuçta bu adamla oynadık geçen sene çok iyi oynadığı maçlarda oldu...bence tribünde oturmayı sorun etmeyecek bir oyuncu dany işimize sezon boyunca yarayabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Bende sizin taraftarlığınızdan şüphe ediyorum. Taraftar olmak demek bir şeyler yolunda gitmediği zaman bahane aramak yok şöyle olmasa böyle olurdu demek yani polyannacılık yapmak değildir. Bir şeyler yanlış giderken nerenin problemli parça olduğunu tespit etmektir. Hazırlık maçlarında chedjou kötüydü daha yeni geldi vb gibi şeyler diyerek bu kötü performansını gölgeleyemezsin. Bu adam bir aydır bu takımla antremana çıkıyor. Ayrıca herkes tutturmuş dany dany. Yenilen gollerde dany ile birlikte chedjou nun da hatası var. Bir oyuncunuzu yüceltirken diğerini itin bi tarafına sokmayın. En sevmediğim taraftar profili.

Kardeşim futboldan anlamıyorsun bari yorum yapma , chedjou tabi ki yeni geldi ve zamanla performansı artacaktır yada takıma uydu mu uymadı mı anlaşılır , keskin yorum yapmak için çok çok erken sadece kötü bir kamp dönemi başlangıcı yaptı durum bu ..

M. Sow neredeyse geldiği ilk sezon dökülüyordu , beklentileri çok karşılayamadı hem fizik olarak hemde oyunun içinde çok etkili değildi ama zamanla en iyi oyuncunuz olmayı başardı...

Sana normal yaşamdan örnek vereyim , sürekli halısaha maçına gittiğin arkadaşlarınla oynarken bir gün hiç tanımadığın insanlarla halısaha maçına çık arada çok fazla performans farkı olur , çünkü kim nerede ne yapacak kestiremezsin buda seni etkiler...

Bu uyum sürecini kaleci olmasına rağmen muslera bile yaşadı oda ilk geldiğinde neredeyse geri gönderilsin denecekti ancak şuan ligin en iyi kalecisi konumunda...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.