Şimdi Ara

bu balık adı nedir arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kılçıksız bir balıktı ama adını unuttum.

    bir de bir balık restoranında fazla kılçıkla uğraşmayacağımız lezzetli balık ne önerirsiniz hamsi tava dışında?

    teşekkürler

    bu balık adı nedir arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 2 Aralık 2018; 15:29:22 >



  • Uskumru değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezgit

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil balığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutasyon geçirmiş bir zebaniyutan balığı hocam.
  • Sekiz bıyıklı yayın balığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlıcan yemeği değil mi bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Homolene yniphosaurus



    Canlısı bir tırı 1 dakika da yiyebilme kabiliyeti ile meşhur. Bu balık eşcinseldir yakalarsa muck muck

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donmuş uskumru ya da palamut
  • Pantolon balığı olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çupra
  • Fotoğraftaki ya uskumru ya da palamut fileto edilmiş. Uygun fiyatlı olduğu için tercih oranı yüksek.

    Kolay ve lezzetli balık istiyorsan uğraşmadan yemek için mezgit tavsiye ederim küçük balık olarak. Daha sonra Levrek ve çupra öneririm. Gönül ister ki lüfer ve kalkan ye ama fiyatları malum. :)
  • Çupra.



    Kılçıklı bir balıktır,çok lezzetlidir,tavsiye ederim

    Kılçıklar çok serttir,dikkatli ol.





    Selam ve dua ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fileto edilmiş bir balik türü.
    Palamut çinekop vs.
    Bunu yiyeceginize gidin zamanında çıkan balıkları yiyin.
    Şuan hamsi zamani. Bulduğunuzda hamsiyi alip yiyip ayni zamanda palamut zamani ama şuan hamsi cok
    Hamsi coksa palamut veya çinekop fazla olmaz
    Eğer palamut yoksa hamsi daha da büyür irileşir yağlanır ve tadi daha da leziz olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leşniyan balığı bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.