Şimdi Ara

BU BABANIN HEPİMİZE İHTİYACI VAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FORUMUN HEP BU BÖLÜMÜNÜ KULLANDIĞIMDAN BÖYLE BİR TALEBİ
    NEREDE DİLE GETİREBİLECEĞİMİ BİLEMEDİĞİMDEN BURAYA YAZMAK İSTEDİM..
    SONUÇTA HEPİMİZ SIKÇA BU FORUMA GİRİYORUZ..BİZ VEYA ALTTAKİ DURUMA
    UYGUN KİŞİLER VEYA TANIDIKLARI UMARIM YARDIMCI OLABİLİRLER..BEN TRAVIAN
    ADLI BİR MULTISERVER OYUNUNA ÜYEYİM VE BU AKŞAM ALTTAKİ MESAJI ALDIM..
    BENDEN ÇEVREMDEKİLERE DUYURUP DUYURAMAYACAĞIMI SORDULAR..AKLIMA
    DONANIMHABER GELDİ..YETERİNCE KALABALIĞIZ..BAKARSIN İÇİMİZDEN BİRİLERİ
    EL VEREBİLİR..NEYSE UZATMADAN MESAJI KOPYALIYORUM..YERİ BURASI DEĞİLSE
    MODERATÖR ARKADAŞLARDAN RİCAM LÜTFEN GEREKLİ BÖLÜME ALINMASIDIR:

WaymouSe yazdı:

seawolf 09.03.09
    Konusuz 16:31:59
    merhaba arkadaşım bu kezde benim desteğe ihtiyacım var ama asker değil kan ve trombosit oğlum osman için A rh pozitif kan veya trombosit verebilecek istanbulda oturan arkadaşlara ihtiyacım var kan ve trombosit verme aralıkları belli olmuyor ama bu ara haftada iki üç kişiye ihtiyacım oluyor ve artık çevremdeki herkesi tüketmeye başladığım için kan bulmakta zorlanıyorum yardım edebilecek arkadaşlar lütfe şu numara veya mailden bize ulaşsınlar..

TUNCAY TÜRKOĞLU
    0532 560 08 93
    tuncayturkoglu@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ALLAH c.c yardım etsin

iç burkan bir durum..(kanım tutuyor .aradım fakat telefon meşgul..yakınsa ben giderim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazmustafa -- 9 Mart 2009; 20:00:36 >

SAHTE ÜRÜN SATAN DOLANDIRICI: dejavu_srkn
  • Ah be kardesim benım kan grubum 0rh - .
    Tutsaydı sımdı kosa kosa gıderdım ya.
    Ama bende tum tanıdıkalrıma gonderecegım bu yazıyı.
  • Allah razı olsun ilginizden inşallah yardımımız dokunur bir hayır duası alırsınız bende nevşehirdeyim kötü tarafı grubum 0(+) ama kendi oğlumu düşündümde hakikaten baba zor durumda Allah tez elden şifa versin..

@ooonurrr - iPhone 3g 8gb----------@yasins34 - Airties RT 205 Modem--------------@gprsmania (500gb External Harddisk)---------------@aykhut (İpod nano 4gb 3g + 7" P.dvd Player)--------------------@osmanemmi(Ligtv)--------------------@DeSCeNT (Ligtv)----------------------@cco (ps3 2 oyun Heavenly Sword,Ninja Gaiden Sigma)----------------------@sahinbagsiz (ps3 oyun Topspin)----------------------@BulutC(ps3 oyun)
    Bu arkadaşlarla yapacagınız alışverişlerde sorun yaşayacagınızı düşünmüyorum.
  • cevremdekilere soyledim bende allah acil sifalar versin
  • Kanımın rh+ olduğuna eminim. fakat A olduğuna tam emin değilim. Öğrenip haber vereceğim. Allah Şafi ismi ile şifalar versin.
  • Allah acil şifalar versin. umarım en kısa zamanda arananlar bulunur.
  • Allah acil şifalar versin.Benim kanım tutuyor ama maalesef test için bile kan verince bayılıyorum.Kan tutması değil. Bu mesajdaki baba gibi bazen ihtiyaç sahiplerine gitmek istiyorum ama maalesef veremiyorum.İnşallah en yakın zamanda donörler bulunur.
    Alışverişlerim: baha , Hasskabal , SultanApex , Saviar , emrecelik , digitaldelisi , ercinayhan , Kontendoo , oz58, imuratk, preacion,BaroqueWorks, valubre, yavuzkumral ,Chaoss ,Chuckys ,cwr,DeLy56,hitmachine16,mcebi001,Evolution,Dr.Teknik,omer1965, clinteastwood1981
  • Umarım uygun donörler bulunur, geçmiş olsun..

Yaşım 17, benim ve babamın kan grubumuz aynı. Eğer İstanbul'da iseler gidip kan vermek isteriz..

Orjinalden alıntı: akula2005

Hangi ildeler?

Yaşım 17, benim ve babamın kan grubumuz aynı. Eğer İstanbul'da iseler gidip kan vermek isteriz..

İSTANBUL'dalar kardeşim hadi inşallah uygun olur..Aman acele edin..tüm ilgilenen arkadaşlar sağolun varolun..Dualarıızla inşallah bir çocuk şifa bulacak..
  • Yardım etmek ne güzel bir şey, hele de ortada bir CAN sözkonusu ise. Şunu hatırlatmak isterim; " Bir insanın hayatını kurtaran, bütün insanlığı kurtarmış gibidir." Keşke benim de elimden gelse de yardımcı olabilsem...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.gerçekten bir baba için zor bir durum.Bunlar bir er imtihandır,kardeş sen sabret Mevlam sana yardım eder,ama yeterki sen sabret.Bak o zaman göreceksin herşey yoluna girecek.Tekrar rabbim yar ve yardımcın olsun...

BAL ALAN ARKADAŞLAR<>E-COOL><UÇANTÜRK41><AİREA*2 ><BARBAROS24*2<>WAWES>< H.ERDOG><ZİZİM><SALİHX>< NİSEZA>< SCHAVELLE>< SERKANUGUR>< AEO>< ALTUNOK74*2>< LORDMAYROS>< WESCAM><HAYALSİNBANA*2><KADİRCAN*2>< NANOCHEMİST><PLUM><

*)Kızıldereli Kardeş der ki; Son ırmak kuruduğunda,
    Son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;
    Beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak

BAL DÜNYASI
    http://www.balulkesi.com

• Allah c.c şifa versin.
  • Allah c.c şifa versin. İNŞAALLAH BULUNUR...
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.