Şimdi Ara

BU AYAKKABIYI ARIYORUM ARKADAŞLAR {NIKE}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BU AYAKKABIYI ARIYORUM ARKADAŞLAR {NIKE}

herkese merhaba, arkadaşlar ben yeni bi tane spor ayakkabı alacam. bugün gittim 5-6 tane mağazaya ve en sonunda nike ın Nike Air Articulate modelini beğendim ama gittiğim mağazaların çoğunda tükenmişti ve dediklerine göre çok fazla talep olan bi ayakkabıymış bu ayakkabıyı bulduğum yerlerdeki fiyatları 135 ytl civarı ama ben daha ucuz satan bi yer arıyorum netten baktığımda flo nun web sitesine 124 ytl görünüo ama ordada aynısı var mıdır bilemem büyük ihtimalle yarın gidip bakacam bu ayakkabıyı 124 ytl nin altında bulabileceğim bi yer sölerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz bana. resmini koyduğum ayakkabının rengi siyah benim aradığım krem rengi.. yardımcı olursanız sevinirim...

• ayakkabı dünyasında olması lazım geçen sene almıştım ama fiyatı düşük değildir orda da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

ayakkabı dünyasında olması lazım geçen sene almıştım ama fiyatı düşük değildir orda da.

memnun musun peki ayakkabıdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

ayakkabı dünyasında olması lazım geçen sene almıştım ama fiyatı düşük değildir orda da.

memnun musun peki ayakkabıdan

ertesi günü değişmiştim kötülüğünden değil de sevmediğim birinde de ondan varmış
  • bunun bende geçen seneydi galiba bantlısı vardı güzel ayakkabı ama forza ADİDAS

işte bu

up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piyasa
  • bence hiç boşuna arama güzel bi ayakkabı değl
  • Benim şu anda kullandığım ayakkabım.Çok güzel ben memnunum
  • @poweruser0 hocam hangi rengi dusunuyon siyah - beyaz
    siyahını bulman neredeyse imkansız gibi bende ist-anadolu yakasında en az 30 magaza gezdim ama istedigim numarayi bulamadim ( 44 ), zaten saticilar bu modelin deli sattigini ve eger bulursak hemen almamizi oneriyorlar,bu model hollandadan geliyormus ve ozellikle 41-44 numaralar arasi hemen tukeniyormus
    eger beyaz modelini sevdiysen o renk bulunuyor ama bence fazla fiyata bakma cok begendiysen al yoksa benim durumuma dusersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Benim şu anda kullandığım ayakkabım.Çok güzel ben memnunum

ne zamandır kullanıyorsun ayrıca deforme var mı bence çok süper bi ayakkabı ilk gördüğümde beğenmiştim ayağıma giydiğimde daha da çok sevdim acayip rahat bi ayakkabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

@poweruser0 hocam hangi rengi dusunuyon siyah - beyaz
    siyahını bulman neredeyse imkansız gibi bende ist-anadolu yakasında en az 30 magaza gezdim ama istedigim numarayi bulamadim ( 44 ), zaten saticilar bu modelin deli sattigini ve eger bulursak hemen almamizi oneriyorlar,bu model hollandadan geliyormus ve ozellikle 41-44 numaralar arasi hemen tukeniyormus
    eger beyaz modelini sevdiysen o renk bulunuyor ama bence fazla fiyata bakma cok begendiysen al yoksa benim durumuma dusersin

ben krem rengini almayı düşünüyorum ben beyaz ve kremini gördüm siyahı hiç görmedim bu ayakkabının krem renginin 44 nosu tam oldu ayağıma sorduğum yerlerde banada dediler çok güzel ayakkabı filan die hatta biri geçen sene dükkanın sadece bi duvarını bu ayakkabıya ayırdığını hepsinin bittiğini söledi

• 1 ay kadar oldu deforme olayıda kullanımına bağlı ama süper rahat
  • quote:

up

fazlasıyla güzel görünüyor

124 ü kaçırma
    flo da indirim yapıyolar sanırım ama emin değilim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

@poweruser0 hocam hangi rengi dusunuyon siyah - beyaz

ben krem rengini almayı düşünüyorum ben beyaz ve kremini gördüm siyahı hiç görmedim bu ayakkabının krem renginin 44 nosu tam oldu ayağıma sorduğum yerlerde banada dediler çok güzel ayakkabı filan die hatta biri geçen sene dükkanın sadece bi duvarını bu ayakkabıya ayırdığını hepsinin bittiğini söledi

valla hocam 5-10 milyona bakma al hemen,çok güzel bir model,kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar,benim derdim siyahıyla oldugu için bulmam biraz zor gibi ama inat ettim bulunca alıcam

• Bende vardı bi aralar.Rahat,görünüşü de güzel ama bi süre sonra burnu eciş bücüş oluyor diyim
  • ben de kullanıyorum . 46 numara ve nubuk tarzı bişey . deri değil yani . alaı yaklaşık bi yıl oldu . geçen gün başka bi ayakkabi aldım ve çok çirkin gözükmeye başladı gözümde artık
  • quote:

up

Banada hediye gelmiş istanbul/güneşli ender sports'da olması lazım çok rahat ayakkabı.Hep adidas giyerim ama b baya değişik geldi.

• böyle konular acıldığında bazı arkadaslarımız atlayıp onu alıp ne yapcan sunu alsana derler ya.işte o an benim bittiğim andır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.