Siyah Deri Erkek Sneaker https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/provoq-siyah-deri-erkek-sneaker-5505600600010markasını felan bilmiyorum alıp kullanan oldumu ? |
bu ayakkabı sizce nasıl ss li

-
-
Ben beğenmedim çok sıradan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
begendigin bir şeyi at bakayım .
-
Nasıl bir tarz ayakkabı bakıyorsun ? Spor , klasik ..
sade bişeyler olacak
-
Asics öneririm.
-
Adidas'tan telif yememek için baştaki çizgiye ek yapmışlar. :D
-
O önemli deil acaba kalitesi nasıl ?
Vansın klasik ayakkbısına bir bak istersen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
puma smash al geç.
-
kalın tabanlı ayakkabılara uyuz oluyorum, asla giymem
cıks puma iyi deil . bu birde deri ama marka ayakkbı dünyasının kendi malı kalitelimidir bilemiyorum . zaten ürün degişimi yapıp biraz para verip alacagım
-
Ayakların terler bunda, öyle bütün gün giyilecek ayakkabı değil gibi. Ha özel bir yere birkaç saatlik giydin desek, o da spor mu ağırbaşlı mı belli değil. Spor ayakkabi alacaksan spor görünümlü olsun. Klâsik alacaksan klasik, düz siyah olsun bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biz giyiyiok sollama kardeş
-
Bu fiyata bu tarz çok az kalmış, ayakkabıyı ben sevemedim. bunun yerine https://www.adidas.com.tr/tr/advantage-ayakkab%C4%B1/GZ5299.html buna bakabilirsin.
-
aşırı çirkin ve basit be bence fiyatını bu etmiyor
-
30 yaşların ayakkabısı. gençler gibi son dönemde hele paçozluktan uzak durmak isteyen aklı başında gençler için de tercih sebebi olur. bende under armor modeli var. rahat ve şık. he bu model biraz ucuz işçilik gibi duruyor.
-
yarın bakacagım kalitesi nasıl
-
Benzer içerikler
- alçı çıktıktan sonra ağrı normal mi
- kurumuş salyadan kuduz bulaşır mı
- mağazada kirilan ürün tüketici hakları
- sarı filtre sigaralar
- tyson bezleri nedir
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X