Şimdi Ara

Bu ay son karar veriliyor yardımcı olursanız sevirim..2010 Comfort Extra alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlık açmayıp burdan devam etmeyi uygun gördüm arkadaşlar bütçeyi aştık 38-43 binlere kadar çıkacağız.

İki araç arasında kaldım Corolla elegant d4d ile Volvo S40 1.6 D Dynamic edition en full paketi + sunroof

2009 Volvo s40 için 43.500 e fiyat aldık (İkinci el) araç 70 bin km de..

2009-2010 elegantlar ise 40 civarı corollaya karar verirsem eğer comfort extra peket sıfır olan aracı 46.500 e alırım arada 5 milyar fark var hemde makyajlı kasa

fakat 2008 corolla elegantta düşünüyorum 37-38 civarı fiyatları o araçlarında..

Kısaca hangisini seçmeliyim sizin seçiminiz ne olurdu ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır araç araştırıyorum artık Aralık ayında son kararımızı vermek istiyoruz bu ayın ortalarında kısmetse araç sahibi olacağız. Nokta atışını yapabilirsek

İlk başlarda fiesta düşünüyordum fakat sonra iç hacmi vs kücük geldiği için C sınıfı araçlara yöneldim.

Dizel araç almayı düşünüyoruz,

Geçtiğimiz gün Ford bayisinden Collection Dizel için fiyat aldık 37 000 TL ( anahtar teslim park sensörü 2011 trafik sigortası ilk yardım çantası trafik seti hediye)

Hundai i30 a da baktık fakat fiyat listesi daha gelmemiş baz donanımda arka camlar otomatik değil o kadar para verince en azından camların otomatik olmasını istiyor insan 35000 baz donanım.

Orta donanımı için tekrar görüşeceğiz.

Opel Astra için 35.500 TL dizel olarak fiyat aldık.

Bravo 39.000 Tl Arka diz mesafesi pek yeterli gelmedi.

Megane da aynı şekilde içi biraz küçük gibi arka taraf.

Yeni focusun çıkması düşündürüyor fakat oda şimdiki fiyatlardan %18 pahalı olacakmış Focus forumunda bi arkadaş paylaşmıştı doğruluk derecesini bilmiyorum. Yani 37000 lik focus 43660 olacak bu denilene göre.

Yardımlarınızla bu araçlardan birisine sahip olmak istiyorum farklı yorumlarada açığım.

Saygılar

Sonunda karar verebildik arkadaşlar 2010 model 5 aylık araç cofort extra aldık yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoW_17 -- 11 Ocak 2011; 19:01:11 >

• Yeni Focus için bahsi geçen fiyat doğrudur.. Focusu incelediyseniz araç içinize sindiyse tavsiye ederim.

Focus TDCİ varken fiat a hyundai e bakmak gereksiz olur zaten..
  • Gönlüm focus titanyum istiyor ama bütçeyi aşıyor oldukça,

Peki 1.6 focus collection 90 ps

hyundai ise 115 ps sanırım

çok fark teşkil edermi acaba..
  • birde kia ceed e bakın eksik kalmasın baz donanımda arka camlar otomatik 34 bin den başlıyor hatta pazarlıkla bir üst donanımı pazarlıkla 35 -36 bine alınabilir belki
  • 308 Comfort Pack - 1.6 HDi 110 bg - 5 ileri manuel.

güzel arac bence yumuşak bir sürüşü var aracın bagajıda geniş 400 lt. HB. olmasına karşın kullanışlıda

içide geniş motorda gayet tatminkar her acıdan

37.500 lt fiyat almıştık biz arkadaşa bakıyorduk

hoş arac yani içi vs güzel

ancak belirtiğin araclardan hacim olarak daha avantajlı olacağını düşündüğüm

vede donanımıda yüksek olan astra sedan kasasını al derim 111. yıl donanımı baya zengin. 38.000 tl ye bırakıyorlar aracı
  • Bende çok araştırmıştım. Sonunda gittim İ30CW aldım rahatladım. :) i30CW tawvsiye ederim. Allah c.c. gönlünüze görre versin. :)
  • bence f/p en güzel araç collection modeli yanlız 36 bin tl fiyat veren yerlerde var bir araştır bence tamam ceed filan güzel ama içi kalitesiz bilmiyorum yada bana öyle geliyor opel astra güzel ama onunda yeni kasası çıktı ve 1.3 dizel bence şuan alınabilecek en güzel araç tdci collection 90ps olayına pek takılma 109 luklardan abartı bir farkı yok..yeni kasası çıkıcak olması benide düşündürüyor ama şuda var 2012 ye kadar bu kasanın üretimi devam edicek beni asıl düşündüren bu 36 bin tl lik fiyat daha düşermi biliyorsun bu ay birde zam geldi focusa focus yol tutuşuyla torkuyla çekişiyle sağlamlıgıyla diğer araçlardan bariz önde ve bence kasasıda gayet yakışıklı tek eksik yanıysa yol sesi olayı gerçekten içeri ses alıyor 2.eldede astra ve focus dışında digerleri pek tutulmaz focus,astra,golf gibi araçlar her zaman müşteri bulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra yı Biraz Araştırın ve yönelin. Sizi Memnun Bırakacaktır.
  • 36 bin veren bayi varsa çok iyi acaba neresi veriyor pazartesi bi telefonla sormak lazım.
    Astra focusa göre sanırım biraz daha eski kasa (yanlış bilgi olabilir)
  • gerçekten 36000 TL iyi fiyat vermişler, nereden aldınız fiyatı paylaşabilirmisiniz, collcetion 5k tdci için degil mi bu fiyat,
    bana 36000 TL colection benzinli sedan için veriyor konya bayi...
  • www.ford.com.tr ye girin begendiğiniz modeli seçin bir bayinin beni aramasını istiyorum diyin aynı forumu hangi şehirdeyseniz o şehirdeki tüm bayilere yolayın hepsi size geri dönüş yapıp tekliflerini sunuyorlar..ama su var hiç birinin elinde 5k tdci collection yok hepsi en erken ocak başında gelir diyolar ben o yüzden beklemede kaldım
  • ben geçen konya bayi için yaptım onu, zaten konyada tek bayi var :) yakın illerden de fiyat isteyeceğim, yıl sonuna kadar almayı düşünüyorum,
    şimdi bir sigorta ödeyecegiz bir de ocakta ödeyecegiz degil mi, bazı satıcılar ocak ödemesini de karşılıyormuş...
  • Ocak ödemesini karşıladı bulunduğum yerdeki satıcı fakat henüz bi karara ulaşmış değilim fakat ibre focustan yana 10 gün içerisinde karar verip almak istiyorum artık aracı.
  • Yeni kasasini dert etmeyecekseniz ki bence dert edilecek bir sey yok, Focus 1.6tdci 90hp o fiyata alinacak en guzel araba. Performans da yeterli canli bir motoru var.
  • collection da 4 hava yastığı vardı yanlış mı hatırlıyorum ? yoksa 6 mıydı ? ... ceed alırken focus collection arasında kalmıştım , ama ceed 'in donanımı daha iyiydi , üstelik ceed'in ön konsol iç tasarımı daha şık bana sorarsanız.. focus'un biraz eskidi iç hatları ki kişisel görüşümdür..

ben focus collection 90hp 1.6 tdci 5k beyaz için 37.000TL fiyat almıştım Antalya'da.. bilgi olarak işinize yarayabilir.

şimdiden hayırlı olsun..
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar yeni kasasını makyajlanınca almak daha mantıklı olacak sanırım, bu yüzden pek sıkıntı olmayacak eski kasa olması. Şimdi ikinci el focus titanyum mu alayım 37 bine yoksa sıfır collectionmu o aklımı kurcalamaya başladı..

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar yeni kasasını makyajlanınca almak daha mantıklı olacak sanırım, bu yüzden pek sıkıntı olmayacak eski kasa olması. Şimdi ikinci el focus titanyum mu alayım 37 bine yoksa sıfır collectionmu o aklımı kurcalamaya başladı..

Saygılar.

Bütçe müsaitse Titanyum alın,sizi zorlayacaksa Collection alın,tamamen maddiyatla alakalı.
  • 37 bin e sıfır collection alınabiliniyor
    fakat 2. elde ise 37 bine 20 30 bin kmlerde titanyum alınabiliniyor. O yüzden kafam biraz karıştı.

İkinci el Titanyum 37 bin verilirmi yada hiç uğraşmayıp collectionmu almak mantıklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoW_17 -- 6 Aralık 2010; 17:09:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

37 bin e sıfır collection alınabiliniyor
    fakat 2. elde ise 37 bine 20 30 binlerde titanyum alınabiliniyor. O yüzden kafam biraz karıştı.

İkinci el Titanyum 37 bin verilirmi yada hiç uğraşmayıp collectionmu almak mantıklı..

37 bin sınırındaysanız ve biri sıfır,biri 2.el diyorsanız tabi ki sıfır alın,ilk sahibi olun derim.
  • sıfır araç her zaman için daha iyidir kanısındayım,
    aşagıdaki foruma da bir bakın isterseniz...
    http://forum.donanimhaber.com/m_44986593/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44986593

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer_06 -- 6 Aralık 2010; 18:07:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.