Bu ay 2 tane banka sınavına girdim
-
-
Zaten yaşım gereği 1 sene sonra banka sınavı hakkkimda bitiyor sınavlardaki tiplere en yaşlı bendim sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yaşlanma doğanın emri. Doğanın emrine kimse karşı gelemez en azından şu an..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mayıs 2026; 18:29:41 >_____________________________ -
Kızlar neden banka memuru olmak istiyorlar? Daha önce banka memuru olmak isteyen başka bir kız da tanımıstım
_____________________________ -
Ya bende istemiyorum seçenek az napim deniyorum sabit oturmayı sevmiyorum ben aksiyonlu işler istiyorum
Eşim banka memuru
Her yeni bankaya başlamış memura allah kurtarsın derim. Eşimin 18. Yılı. 20 yılı doldugunda 1 dakika daha bankada durmak istemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 12 Mayıs 2026; 19:30:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Maşallah 18 yıl ama az buz değil
Madem aksiyon, madem ekşın istiyorsun
O zaman MİT’e başvur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Bu saçları değirmende ağartmadık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
bankada memurlara dsha fazla para vermiyorlar mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mayıs 2026; 19:34:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Güvenlik olduk ya ne miti
H.o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Benım eşim kıdeminden dolayı yetkılıden yuksek maaş alıyor. Zaten 20 yılı doldugunda bırakacağı için de yetkili sınavuna falan da girmiyor. Tayin mayin aile huzurumuz bozulmasın diye uğraşmadık hiç
quote:
Orijinalden alıntı: KaygeryaBenım eşim kıdeminden dolayı yetkılıden yuksek maaş alıyor. Zaten 20 yılı doldugunda bırakacağı için de yetkili sınavuna falan da girmiyor. Tayin mayin aile huzurumuz bozulmasın diye uğraşmadık hiç
iyiymis emeklilige az kalmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sen silahlı güvenlik değil miydin
🙂↕️ he
Artık kendi işinin patronu olma zamanı.
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Ne dükkanı açabilirim bilsem acarim
Dükkan açma. Normalde internetten satış yapmak için şirket kurman bağkurlu olman vs vs gerekiyor
ancak internetten satış için esnaf muafiyeti diye birşey var. Yıllık 1.9 milyona kadar gelirlerde fatura kesmeden resmi bir esnaf açabilirsin. Tek yolu elden-internetten satış. Bağkur pirimi yok muhasebeci yok. Aslında esnafsın ama muafsın. Bu senı pek çok yükümlülükten kurtarır ve başlangıç aşamasında işinde ilerlemenin önünü açar. Yanı aylık 150 bin tl gelirde bile fil fatura uğraşmazsın. Tavsiye ederim.
İnternet mantıklı Sence 100 k ile hangi ürünle girsem sermaye katlarim bir anda hızlı girip yüksek kârla başlayacağım bir ürün olmalı bireysel yapsam saklama kargo al toptan isleride var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- cedrina 25 mg kullananların yorumları
- veli küçük
- beylikdüzü yakuplu nasıl bir yer
- hunter eyes
- açılmamış ilaç iade edilir mı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- rekorlar kitabı
- moonwalker ayakkabı
- bim para sayma makinesi
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt