Şimdi Ara

Bu Arızanın Sebebi Nedir? {Video}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akü bitmiş malesef. Hala ömrü varsa şarj ettirebilirsiniz. Değilse artık degistirme vakti gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Eğer araba uzun süredir yatmıyorsa akü ölmüş.Şarjla kurtarılmaz eğer yatmadıysa.Değişmesi gerekiyor
    Çok teşekkürler bir de sanki marş motorunda da problem var ondan da sesler geliyor?

Aracı akşam bıraktım. Sorun yoktu.

Ertesi gün bastım marşa, araba marş yok. Yarım kontak yapınca ışıklar yanıyor. Tam marş yapınca da tüm ışıklar sönüyor ve marş sesi gelmiyordu.

Aküden şüphelenip takviye yaptık. Takviye yapınca aracın ışıkları ve marş düzeldi ama araba bu sefer marş almadı.

Aracın bakımlarını yapan ustayı çağırdım. Direksiyonun altındaki elektromekanik rolelerden biri üzerinden fazla elektrik akımı geçtiği için yanmış ve kontağı yapışık kalmış. Yanan role de mazot pompasının rolesiymiş. Takviyeden sonra araç marş yapsa bile pompa çalışmadığı için motora mazot gelmiyormuş.

Role yuvası da eridiği için oradan kablo çıkarıp yeni bir role bağladık. Araç çalıştı. O şekilde ustayla birlikte sanayiye götürdük. Allah'tan yolda bir daha yanmadı. 5,6 km bir yol gitti araç o şekilde.

Yanan role yuvası ve kablolar, role ve depo şamandırası değişti. Fazla akım çekmesinin sebebi de şamandıra imiş.

Aküde ise herhangi bir sorun yoktu.

İnşallah sadece aküdendir de benim gibi uğraşmazsınız.

Tekrardan geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunun sebebi ne
    19 yıl önce açıldı
    Bu Sorun Nedir ?
    geçen yıl açıldı
    bu nedir?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.