Bildirim
Bu Arızanın Sebebi Nedir? {Video}
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Akü bitmiş malesef. Hala ömrü varsa şarj ettirebilirsiniz. Değilse artık degistirme vakti gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2014 Renault CAPTUR ICON dCi -
Eğer araba uzun süredir yatmıyorsa akü ölmüş.Şarjla kurtarılmaz eğer yatmadıysa.Değişmesi gerekiyor _____________________________ -
Çok teşekkürler bir de sanki marş motorunda da problem var ondan da sesler geliyor?quote:
Orijinalden alıntı: Josepth
Eğer araba uzun süredir yatmıyorsa akü ölmüş.Şarjla kurtarılmaz eğer yatmadıysa.Değişmesi gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şuanda marşta bir şey var diyemem zaten marşı çeviremiyor yeterli elektrik olmadığı için.Öncelikle aküyü halledin ardından marşın sesini dinleyin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2 ay önce benimde başıma böyle bir olay geldi.
Aracı akşam bıraktım. Sorun yoktu.
Ertesi gün bastım marşa, araba marş yok. Yarım kontak yapınca ışıklar yanıyor. Tam marş yapınca da tüm ışıklar sönüyor ve marş sesi gelmiyordu.
Aküden şüphelenip takviye yaptık. Takviye yapınca aracın ışıkları ve marş düzeldi ama araba bu sefer marş almadı.
Aracın bakımlarını yapan ustayı çağırdım. Direksiyonun altındaki elektromekanik rolelerden biri üzerinden fazla elektrik akımı geçtiği için yanmış ve kontağı yapışık kalmış. Yanan role de mazot pompasının rolesiymiş. Takviyeden sonra araç marş yapsa bile pompa çalışmadığı için motora mazot gelmiyormuş.
Role yuvası da eridiği için oradan kablo çıkarıp yeni bir role bağladık. Araç çalıştı. O şekilde ustayla birlikte sanayiye götürdük. Allah'tan yolda bir daha yanmadı. 5,6 km bir yol gitti araç o şekilde.
Yanan role yuvası ve kablolar, role ve depo şamandırası değişti. Fazla akım çekmesinin sebebi de şamandıra imiş.
Aküde ise herhangi bir sorun yoktu.
İnşallah sadece aküdendir de benim gibi uğraşmazsınız.
Tekrardan geçmiş olsun._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler