Şimdi Ara

Bu arıza nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yigenim bilgisayarını çift monitörlü şekilde kullanıyor. Ekran kartı RX 7600

Roblox açıkken aynı anda diğer monitörden video izliyor.

Ve bu iki uygulama açıkken bazen fotoğraftaki sorun gerçekleşiyor.

Takılma donma yada mavi ekran hatası yok.

İki monitörde aynı anda gözüküyor bu şekiller.

Videodan çıkınca yada oyunu kapatınca yada web sayfasını açıp kapatınca düzeliyor.

Daha önce benim eski AMD ekran kartım da vram arızası yaşadım ve Kart çöp oldu ama benim kart arıza verdiğinde PC donuyordu. Ve şekiller daha farklı ve bütün ekranı kaplıyordu .

Ben bu arızayı tanimlayamadım. Sizce bu nedir?

Video çektim gönderecektim ama gsm onayı istiyor uygulama çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek monitörde furmark denensin bu izler çıkıyorsa vram arızası diyebiliriz ama tahminimce ekranların biri fhd diğeri 2k 4k flnsa ekran kaçırıyor olabilir sorun olduğunu sanmıyorum ama furmark denemek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soketlerden, kabloya, vrame, monitörlerin farklı çözünürlük veya tazeleme hızlarına kadar hepsi sebep olabilir. Kontrole kolaydan başlayın. Kablo soket vs. Monitörleri aynı çözünürlüğe ve hıza ayarlayıp deneyin. Gelişme olmaz ise yollayın görüntülerle servise, mümkünse video çekin. Videoda görüntüyü, kartı çalışırken, faturasını vs gösterin. Bir usbye atıp verin servise. Usbde soruna ait video olduğunu mutlaka belirtin servis kaydına eklensin. Zamanında htc m8 cihazım nadiren kendi kendine ekrana dokunuyordu. Bu yöntemle ekran değişimi yaptırmıştım, itiraz bile etmemişlerdi. Video olmasa sorun yok diyip postalarlardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu nedir?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.