hocam interleaved ping olması demek şuan interleaved veri yüzüden ping var fast olsa bu kadar olmaz bu arada hattınız da vdsl var 24 mbps kullanırsınız
0365634b
kullanıcısına yanıt
Bu konularda cahilim ne yapabilirim?
encuni
kullanıcısına yanıt
hocam müşter hizmetlerini arayın hız güncellemesi yapsınlar
0365634b
kullanıcısına yanıt
interleaved olduğunu nasıl anladın hat değerlerine bakıp ? (öğrenmek için soruyorum eleştiriyormuş gibi oldu.)
yine başladı ping 80 den 200 e fırlıyor ne yapıcagımı bilmiyorum 444 u arasam diyecekler bilgisayar arızalı kablo arızalı vs çünkü bilmiyorlar ping nedir.
Hocam çok basit upload hız 796 kbps ise interleaved upload hız 799 kbps ise fast oluyor genel test ettim
0365634b
kullanıcısına yanıt
797 bende interleaved mi oluyor ? bir de fast pathe müşteri hizmetlerinden aldırabiliyor muyuz yoksa santralle yada müdürlükle mi konuşmak lazım.
Hocam müşteri hizmetlerini arayın fakat bazen hız güncellemesi yapmıyorlar
encuni
kullanıcısına yanıt
1 2 haftada önce aynı sorun vardı ama şimdi düzeldi servis sağlayıcıyla alakalı teknik bir sorundu büyük ihtimal çünkü birçok kişide aynı şeyden şikayetçiydi.Hangi ildesin
adana kardeşim bugün biraz daha düzgün gibiydi bi arada cıkar gibi oldu
bilgilendirmeler için teşekkürler aynı sorun bende de vardı musterı hızmetlerını aradım teknık bı sorun yaşadıklarını soylediler sanırım bu ara sorun onlarda :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme