Şimdi Ara

Bu aralar banlanmalar başladı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kronos 75 lvl roguem cumartesi banlanmıştı ticket attım gelen cevap

Konu
    Bloced hakkinda

Discussion Thread
    Response (Maxwell)05/25/2010 03:07 AM
    Merhaba Oyuncu,

GamersFirst Müsteri Hizmetleriyle irtibata geçtiginiz için tesekkür ederiz.
    Bu hesap K2 Network politikasina aykiri bir tutum sergilediginden dolayi suresiz olarak kapatilmistir.Knight Online ilkelerinin ihlal eden her hesaptaki islemler gecici olarak durdurulacak veya hesaplar kapatilacaktir. Lutfen sitemizi (http:www.knightonlineworld.com/terms_of_use.php) ziyaret ederek Knight Online tuzugunu ve Son Kullanici Lisans Anlasmasini gozden geciriniz

Saygilar,

CSR Maxwell

GamersFirst Müsteri Hizmetleri
    www.gamersfirst.com

başka banlananlarda varmı acaba ? neyse herkese iyi forumlar.

• Yani ?
  • Sınırsız çakmışlar. Geçmiş olsun.

TPT gibi bi ban mı yedin ? Yoksa direk dc verince giriş yaparkenmi anladın banlandığını ?
  • beni gm yapacaklar varya max 3 gün içinde birtane koxper kalsın gelin yüzüme tükürün oyunun %97 si banlanmış olur ama engellemişte oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

beni gm yapacaklar varya max 3 gün içinde birtane koxper kalsın gelin yüzüme tükürün oyunun %97 si banlanmış olur ama engellemişte oluruz

yürü be kim tutar seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Sınırsız çakmışlar. Geçmiş olsun.

TPT gibi bi ban mı yedin ? Yoksa direk dc verince giriş yaparkenmi anladın banlandığını ?

Aoc da kasarken dc ve hesap block önemli değildi , party full kopser arkadaşlar hala kasıyor bizde platinium var arada numunelik bize şans güldü ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Yani ?

Yani derkene arkadaşım , oyun iyi yoldamı ilerliyor , 81 wariorum var malum okculardan pk keyfi yapamıyoruz. can sıkıntısından bunu açtım .. yanlış anlaşılma olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erc4nk

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Yani ?

Yani derkene arkadaşım , oyun iyi yoldamı ilerliyor , 81 wariorum var malum okculardan pk keyfi yapamıyoruz. can sıkıntısından bunu açtım .. yanlış anlaşılma olmasın.

koxp açıyorsun,koxperlara sitem ediyorsun.Güzel
  • 81 lwl 2 tane archer kasıyorum korkmaya başladım
  • bende kops yok hf yok moradonda pazar yaparken ekranda bloked 24 hours falan yazdı confirm dedim giremedim bi daha 24 saat geçti ama hala giremiyorum
    neden acaba ??????????????*
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

bende kops yok hf yok moradonda pazar yaparken ekranda bloked 24 hours falan yazdı confirm dedim giremedim bi daha 24 saat geçti ama hala giremiyorum

24 saat dediklerine bakma genelde 48 saat banlanıyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erc4nk

quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

bende kops yok hf yok moradonda pazar yaparken ekranda bloked 24 hours falan yazdı confirm dedim giremedim bi daha 24 saat geçti ama hala giremiyorum

24 saat dediklerine bakma genelde 48 saat banlanıyorsun..

kardes hesabımda aktif yazıo ko profilindede aktif yazıo sınırsız değildir dimi cunki ne hf kullanıorm ne kops 1 aydır moradon pazardayım zaten
    neye ugradimi sasirdim o yazıyı gorunce :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencansın

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

beni gm yapacaklar varya max 3 gün içinde birtane koxper kalsın gelin yüzüme tükürün oyunun %97 si banlanmış olur ama engellemişte oluruz

yürü be kim tutar seni

Niye banlandım diye pm atanın banını 9999 a çıkartırdım

Gmlik seçimlerine adayım :D

• aynısı banada oldu ıkı hf ıle pt deydık ban yedık cumadan berı kapalı herhalde 999 caktılar ama benım anlamadıgım bende herhangı bıse yok ne kopx nede hf
  • Bu dönemde koxp olmadan zor oyun oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby25

aynısı banada oldu ıkı hf ıle pt deydık ban yedık cumadan berı kapalı herhalde 999 caktılar ama benım anlamadıgım bende herhangı bıse yok ne kopx nede hf

sndedemi 24 yazıoduda cumadan beri kapalı :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.