Merhaba arkadaşlar Kronos 75 lvl roguem cumartesi banlanmıştı ticket attım gelen cevap
Konu Bloced hakkinda
Discussion Thread Response (Maxwell)05/25/2010 03:07 AM Merhaba Oyuncu,
GamersFirst Müsteri Hizmetleriyle irtibata geçtiginiz için tesekkür ederiz. Bu hesap K2 Network politikasina aykiri bir tutum sergilediginden dolayi suresiz olarak kapatilmistir.Knight Online ilkelerinin ihlal eden her hesaptaki islemler gecici olarak durdurulacak veya hesaplar kapatilacaktir. Lutfen sitemizi (http:www.knightonlineworld.com/terms_of_use.php) ziyaret ederek Knight Online tuzugunu ve Son Kullanici Lisans Anlasmasini gozden geciriniz
başka banlananlarda varmı acaba ? neyse herkese iyi forumlar.
Yani ?
Sınırsız çakmışlar. Geçmiş olsun.
TPT gibi bi ban mı yedin ? Yoksa direk dc verince giriş yaparkenmi anladın banlandığını ?
beni gm yapacaklar varya max 3 gün içinde birtane koxper kalsın gelin yüzüme tükürün oyunun %97 si banlanmış olur ama engellemişte oluruz
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
beni gm yapacaklar varya max 3 gün içinde birtane koxper kalsın gelin yüzüme tükürün oyunun %97 si banlanmış olur ama engellemişte oluruz
yürü be kim tutar seni
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
Sınırsız çakmışlar. Geçmiş olsun.
TPT gibi bi ban mı yedin ? Yoksa direk dc verince giriş yaparkenmi anladın banlandığını ?
Aoc da kasarken dc ve hesap block önemli değildi , party full kopser arkadaşlar hala kasıyor bizde platinium var arada numunelik bize şans güldü ...
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
Yani ?
Yani derkene arkadaşım , oyun iyi yoldamı ilerliyor , 81 wariorum var malum okculardan pk keyfi yapamıyoruz. can sıkıntısından bunu açtım .. yanlış anlaşılma olmasın.
Yani derkene arkadaşım , oyun iyi yoldamı ilerliyor , 81 wariorum var malum okculardan pk keyfi yapamıyoruz. can sıkıntısından bunu açtım .. yanlış anlaşılma olmasın.
koxp açıyorsun,koxperlara sitem ediyorsun.Güzel
81 lwl 2 tane archer kasıyorum korkmaya başladım
bende kops yok hf yok moradonda pazar yaparken ekranda bloked 24 hours falan yazdı confirm dedim giremedim bi daha 24 saat geçti ama hala giremiyorum neden acaba ??????????????*
quote:
Orijinalden alıntı: R.Sambora
bende kops yok hf yok moradonda pazar yaparken ekranda bloked 24 hours falan yazdı confirm dedim giremedim bi daha 24 saat geçti ama hala giremiyorum neden acaba ??????????????*
24 saat dediklerine bakma genelde 48 saat banlanıyorsun..
quote:
Orijinalden alıntı: Erc4nk
quote:
Orijinalden alıntı: R.Sambora
24 saat dediklerine bakma genelde 48 saat banlanıyorsun..
kardes hesabımda aktif yazıo ko profilindede aktif yazıo sınırsız değildir dimi cunki ne hf kullanıorm ne kops 1 aydır moradon pazardayım zaten neye ugradimi sasirdim o yazıyı gorunce :S
quote:
Orijinalden alıntı: Sencansın
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
yürü be kim tutar seni
Niye banlandım diye pm atanın banını 9999 a çıkartırdım
Gmlik seçimlerine adayım :D
aynısı banada oldu ıkı hf ıle pt deydık ban yedık cumadan berı kapalı herhalde 999 caktılar ama benım anlamadıgım bende herhangı bıse yok ne kopx nede hf
Bu dönemde koxp olmadan zor oyun oynanır.
quote:
Orijinalden alıntı: shelby25
aynısı banada oldu ıkı hf ıle pt deydık ban yedık cumadan berı kapalı herhalde 999 caktılar ama benım anlamadıgım bende herhangı bıse yok ne kopx nede hf
sndedemi 24 yazıoduda cumadan beri kapalı :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme