Şimdi Ara

BU ARACIN MASRAFI NE KADAR?(edit: MASRAF-VURGUN 19.500 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit : Arkadaşlar ; ARACIN MASRAFI 19.500 TL ve ARAÇ "PERT" . Exper-yetkili servis vs. Büyük bir vurgun var ortada. Bu sadece benim birebir şahit olduğum bir olay. Bir taraftan servisler-experle vurgun yapıyor diğer taraftan sigortacılar vurgun yapıyor.

anlaşmalı pert, sigortadan para almak için vs vs bunların hepsi gerçek şeyler. Alenen ortada vurgun yapılıyor !

OLAN BİZE OLUYOR !

Evet arkadaşlar, araç arkadaşımın, Talihsiz bir kaza yaşadı. Araçtaki en büyük hasar görüldüğü üzere Bagaj kapağında. Aracın sağ kapılarındaki ezikler ise kazadan önce vardı. Kazada hasar gören yerler Bagaj kapağı, sol arka çamurluk-tavan birleşimi, sağ ön çamurluk. Dilerseniz kapıdaki ezikleri de ekleyin. iç aksam sapa sağlam, herhangi bir derin eğilme bükülme yok. Ne görüyorsanız o.

ve tahmini olarak NE KADAR MASRAFI OLUR? diye sormak istiyorum.

( Bunu sormamın sebebi bir şeye dikkat çekmek. Konuyu ve başlığı güncelleyeceğim.)

BU ARACIN MASRAFI NE KADAR?(edit: MASRAF-VURGUN 19.500 TL ) BU ARACIN MASRAFI NE KADAR?(edit: MASRAF-VURGUN 19.500 TL ) BU ARACIN MASRAFI NE KADAR?(edit: MASRAF-VURGUN 19.500 TL )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 26 Ocak 2016; 15:23:08 >

• Farı 300 400 desek çamurluk ve bagaj kapağı en baba 1000 er lira olsa 2400 lira falan olur en fazla sanırım. Parça fiyatlarını bilmiyorum fiyatlar temsilidir . Ama çok şiddetli bir masraf açacağını sanmam hava yastıkları patlamamıştır inşallah.

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Farı 300 400 desek çamurluk ve bagaj kapağı en baba 1000 er lira olsa 2400 lira falan olur en fazla sanırım. Parça fiyatlarını bilmiyorum fiyatlar temsilidir . Ama çok şiddetli bir masraf açacağını sanmam hava yastıkları patlamamıştır inşallah.

hocam araç ile alakalı işlemler bitti açıkçası. Sigorta konusu altına link vermemin sebebi de konunun ciddiyetini anlatmaya çalışmak.

tahmininiz ise oldukça iyimser
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Farı 300 400 desek çamurluk ve bagaj kapağı en baba 1000 er lira olsa 2400 lira falan olur en fazla sanırım. Parça fiyatlarını bilmiyorum fiyatlar temsilidir . Ama çok şiddetli bir masraf açacağını sanmam hava yastıkları patlamamıştır inşallah.

300e far imkansız. Serviste yapılırsa 6 bin lirayı rahat bulacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Burada ki 2000'lik hasarı da 9000 diye yansıtmış olabilirler.
    Yeni araçları pek bilmem benimki 93 olunca :) Ankarada olsaydı hurdacılar sitesinde tertemiz parçalar var eksik olanı yarı fiyatına alırdınız boya tutmazsa bide boyatılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmgeist -- 26 Ocak 2016; 14:43:33 >

Orijinalden alıntı: Gny*

Benim 200'lük hasarı 900 diye yansıttıklarına göre...

yansıtma konusunu normal karşılıyoruz ama bu kez biraz fazla yansıdı hocam. 9000 iyimser desem ?

Hep yukarıdan yazıyorum.

3500 TL bilemedin 5000 TL masrafı bar aracın.

M. K. ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Benim 200'lük hasarı 900 diye yansıttıklarına göre...

yansıtma konusunu normal karşılıyoruz ama bu kez biraz fazla yansıdı hocam. 9000 iyimser desem ?

Hoca sizin aracı perte ayırmışlar o zaman.
    Uzmanı değilim ama sanayide sağlam bir ustaya, 2,5-3 bine yaptırılır bu masraflar gibime geliyor. Farlar para eder zaten, gerisi düzeltme işlemi.

Gene bir eskper, tamirci parayı götürme konusu ile karşı karşıyayız sanırım..

• Bazı arkadaşlar ne kadar iyimser böyle fiyat konusunda sanırım uzun zamandır yetkili servise uğramadılar Arabanın hasarsız yeri yok neredeyse, Bu görünen araç kaskodan yetkili serviste 10.000 TL den aşağı toplanmaz resimleri tek tek inceleyin lokal boyaya bile kaç para yazılıyor ki servislerin büyük çoğunluğu doğrultma düzeltme yapmaz direk parça değiştirir.
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Normalde 8.000-10.000 orasi ama yazdiklarinizdan sizin fiyatta anormal bi durum var galiba

• Arkadaşlar ; ARACIN MASRAFI 19.500 tl ve ARAÇ "PERT" . Exper-yetkili servis vs. Büyük bir vurgun var ortada. Bu sadece benim birebir şahit olduğum bir olay. Bir taraftan servisler-experle vurgun yapıyor diğer taraftan sigortacılar vurgun yapıyor.

anlaşmalı pert, sigortadan para almak için vs vs bunların hepsi gerçek şeyler. Alenen ortada vurgun yapılıyor !

OLAN BİZE OLUYOR !
  • Mobilde olduğum için fotoları yükleyemeyeceğim.29 ekimde golf 6 aracım ile kaza yaptım. Sağ yan tarafı barikata vurarak durabildim. Aracım Kasko dan yetkili serviste yapıldı. 5600 tl civarında masrafı tuttu. Faturanın çok şişmemesi için arkadaşlar çok yardımcı oldular. Sol ön çamurluk. Ön arka sol far ön arka tampon ve çamurluk içerisinde sac kısım değişti. Sol ön arka kapı onarıldı (kaporta düzeltme ve boya işlemi) arka çamurluk baya ezikti o da onarıldı boya ve kaporta işlemi ile. Ben aracımın orjinal parçalarla ve garanti verilecek şekilde yapılmasını istedim. Dikkat ederseniz arka tarafta ikişer far var. İkili far toplamda 700 - 800 tl tutuyor.

• Aracın sag tarafı , tavanı ve arkası hasarlı serviste tamamen parca değişimi yapıldıgı dusunulurse 12000-15000 arası bir rakam cıkmıstır ki orjinal parçalarla değişim olursa çok saçma bir rakam değil

Orijinalden alıntı: BlindGuardian

Aracın sag tarafı , tavanı ve arkası hasarlı serviste tamamen parca değişimi yapıldıgı dusunulurse 12000-15000 arası bir rakam cıkmıstır ki orjinal parçalarla değişim olursa çok saçma bir rakam değil

hocam başlığı güncellerim. Masraf 19500 tl ve araç pert...
  • Konu sahibine ve arkadaşına geçmiş olsun. Ben aracımı yaptırırken yetkili servisle çok defa görüştüm. Fiyatı çok artıracak olsalardı aracımı memlekete götürüp yaptırmayı göze almıştım. Arkadaşlar yardımcı oldular. Yine de ciddi para kazandıklarından eminim. Bu tür olaylarda işimizi denetlersek sonuçta yine kendimiz kazanırız diye düşünüyorum (hem bireysel hem de toplumsal anlamda). Yanlız kazalı araç alınıp güzelce tamir ettirilip uzın yıllar kullanılabilir. Aracın önemli olan aksamına zarar gelmemiş. Kaporta tamiri ve parça değişimi mümkün olan bişey. Bu aracın Perte çıkması ülke için kayıp bence.

• hasar vurguna benzemiyor.Arac fena darbe almis.Gorunene gore yorum yapilmaz ama kaportadan anlayan gercek ustalar fikir verecek olursa dogru yoruma yakin olur.Bu aracin arka dingilinde kayiklik gozukuyor ayrica.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.