Şimdi Ara

BU ARACI TOPLAMAK KAÇA MAL OLUR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araca baktırmayı düşünüyorum ama tahmini fiyat ne olur bilemedim.Elektronik hiç bir aksamda sorun yokmuş airbagler kapalı vs.. Direklerde yamulma varmıdır bilemedim değermi toplamaya yani eğer 10000lira civarı tutarsa değer gibi geliyor bana tahmini fiyat ve yorumlarınız lütfen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-6-2010-mazda-6-2-0-tiriptironik-zararina-veriyorum-satisi-hazir-31212337/detay

• Sanırım bu işi ilk defa yapacaksınız. Çıtayı biraz daha alçak tutmanızı öneririm. Elde patlar matlar sonra al başa belayı
  • Gordugum kadarıyla airbaglar acılmamıs.Tavan ve kaput duzeltılebılır.Bagaj kapagını ,tamponu ve camlarını alman gerekır ,Tahmonım 4000-5000 cıvarına yapılabılır.Motorunda bırsey yoksa.Bence bu aracı yaptırmaya deger.
  • Araç zincirleme kazaya girmişe benziyor. Dikkat edin araç kısalmış olabilir. Nasıl kısalma demeyin!
    Bir arkadaşıma arkadan çarpmışlardı baktılar arkadan arabada hiçbirşey yok. Tam seviniyordu birşey yok diye bagajı bir açtık arka cam ile bagajın birleşme yerinden araç kısalmış resmen bagaj tam açılmıyordu. Çok dikkatli bakınca yandan belli oluyordu. O potluk nereye gitti anlayamadık...
  • arabayı yaptırıp satmayı düşünmüyorum.son 3 arabamın hepsi mazdaydı (626,626,3) ve sorun yaşamadım fakat normalde boyasız araç bakarken bu takıldı gözüme hani 33 34bine mal edebilirsem 5 6 sene binerim diye düşünüyordum..Tabi tamamiyle sorunsuz hale gelmesi lazım...Aracın tavanda hasar varmı yoksa ışık mı beni yanıltıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 22 Eylül 2010; 22:06:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Gordugum kadarıyla airbaglar acılmamıs.Tavan ve kaput duzeltılebılır.Bagaj kapagını ,tamponu ve camlarını alman gerekır ,Tahmonım 4000-5000 cıvarına yapılabılır.Motorunda bırsey yoksa.Bence bu aracı yaptırmaya deger.

adam gibi bir boya yaptırmak kaç para haberiniz yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Gordugum kadarıyla airbaglar acılmamıs.Tavan ve kaput duzeltılebılır.Bagaj kapagını ,tamponu ve camlarını alman gerekır ,Tahmonım 4000-5000 cıvarına yapılabılır.Motorunda bırsey yoksa.Bence bu aracı yaptırmaya deger.

adam gibi bir boya yaptırmak kaç para haberiniz yok galiba.

Bir arkadaşım derin çizikten dolayı serviste kasko kapsamında boyattı aracının 4 kapısını (belki 1 çamurluk da olabilir ek olarak), 4000TL para tutmuş. Gerçekten iyi para. Fırına sokmuşlar kapıları boyaları akıtmışlar sonra geçmişler adam akıllı boya işlemine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 modelin 2. el fiyatı 50 000 üstü
    eğer 10 000 kurtarsa idi 40 000 e maledip 42 - 45 arası satacağını hepimiz biliyoruz
    ama yapmak istememiş
    neden ?
    iyi incelemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: px

2010 modelin 2. el fiyatı 50 000 üstü
    eğer 10 000 kurtarsa idi 40 000 e maledip 42 - 45 arası satacağını hepimiz biliyoruz
    ama yapmak istememiş
    neden ?
    iyi incelemek lazım

Bende düşündüm bunu satıcının web sitesine girdim ilanlarına baktım bu firma sadece hasarlı araçları satıyor .İyice incelemek lazım dediğiniz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 22 Eylül 2010; 22:12:59 >
  • quote:

ama yapmak istememiş
    neden ?
    iyi incelemek lazım

her aracı yaptırıp satacak diye kaide yokki. belki çok ucuza aldı bu fiyata satıyor. 3 5 bin için kendini yıpratmak, satmaya çalışmak istemiyordur.
  • ben bir dönem - pert sistemden araçlar alıp al-sat yaptım yalnız son aldığım infiniti içinde araç beynini sökecekleri aklıma gelmemişti.araç bir şekilde toplanır şuanda devam ettiğim bir araç var fakat gerçekten zahmetli ve denk geleceğiniz kişiler iyi niyetli olmayıp yorulabilirsiniz.yinede iyi bir eksperle önce aracı kontrol edin.ayrıca araç yeni olduğu için kasko durumunuz olmayacak sizden mütevellit bir kaza durumu söz konusu olursa onuda hesap edin her yönüyle mantıklı geliyorsa toplanabilir.fakat düşeşe gelen çok daha kolay arabalar var bu yüzden bu işler pek revaçta değil sizde onları takip edin.
  • KAPORTA SORUNU

Bir arabanın kaportasındaki en büyük problem önden darbe alması,şase yamulması birde tavanıdır. Aracın tavanı ve şasesi işlem gördüğü zaman o araç iflah olmaz...Bence bu araca hiç bulaşmayın derim bunun yeri hurdalıktır. yedek parça olarak satılırsa alıcısına daha çok kar ettirir,
  • 2.0 motor 125-150 beygir mi yaktığı kadar iyi gitmiyor herhalde değmez eğer öyleyse istediği kadar sınıf farkı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkhanas -- 23 Eylül 2010; 6:08:23 >
  • araç zaten ustada gibi görünüyor.....
    yani arka planda bir tamirhane var

satışı hazır denmesi de asıl satıcı başka veya yeni satmış...

usta aracı niye satar
    1.parası yoktur yaptırmaya
    2.yapası yoktur

japonların masrafı çoktur 2.elde ve orjinal birkaç parça gerekiyorsa....adam almaya cesaret edememiş olabilir

çamurluklar
    sis farları tamponlar------------------------ 1000 alılar
    tavan
    ön arka camlar -----------------------------1500 tutabilir
    kaputta ufak bi iş var
    arka bagaj kapagı gitmiş
    sağ ayna da yok----------------------------500 e gider
    sağdan takla atmış -camlar olmayabilir
    ve sağ taraftan çekmemişler resim

muhtemelen o taraf ta gidi

kabaca bir hesapla sadece değişecek parcalar 6 bin tutar gibi geliyor bana
    kaporta ve işçilik de o kadar olsa

10+ temiz var

• fiya tbiraz daha düşürülse toplanır gibi :S
  • Kazalı araç kazayı yapan morali bozuk kişiden alınır, tüccardan degil..

Hiç bulasmayın bence..
  • Resimlere bakarsan adamlar lastik ve jantları sökmüş. Sırf lastikleri 1000 tl tutar, orjinal jant alıcam desen en az 4000 de ona sayarsın, kafadan 5000 gitti. Gerisini sen düşün.
  • bu arabayı ustanın yapıp satması gerek.
    demek ki maliyeti çok fazla. o arabanın tekrar yürür duruma geçmesi için en az 10bin lirayı gözden çıkarman lazım...
  • quote:

ama yapmak istememiş
    neden ?
    iyi incelemek lazım

sigorta şirketlerinden hasarlı-pert aracı alıp satan ve sadece bu işle uğraşan firmalar/şahıslar var. yaptırıp satmayla uğraşmıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.