Şimdi Ara

Bu araca dikkat edin (Dolandirici) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmen pertten çevrilmiş. yapan ustaya saygılar. ne kadar güzel dursa da yine de güvenliğiniz için alınmamalı. uyarı yerinde olmuş.
  • valla dostum sende nasıl bir göz var helal olsun....
  • Ben toplanan araç olayından çok bu tenekelere bu kadar para verebilecek insan psikolojisine takıldım.
  • Mesaj attik bakalim Ayrıca gerçekten iyi toplamislar araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraları verip bu arabaları alanlar var mı ya hakkaten

• Kimseye güvenemeyecekmiyiz biz
  • o paraları veren varmı hala
  • Gideceksin arabaya bakmaya sorucaksin neyi var neyi yok tabi diyecek birseyi yok gostereceksin fotolari o anki yuz ifadesini gormeye deger :) arabadan az cok anlayan bilir belli arabanin kupasindan buyuk kaza gecirdigi piyasada pertten donme km ile oynanan o kadar cok arac varki haddi hesabi yok onceden takilmazdim boya ufak tefek degisene ama araci alinca anliyorsun kaza yapan arac her ne kadar iyi yapilsada eskisi gibi olmuyor maalesef.
  • Arabayı babandan alsan yetkili serviste ekspere sokucaksın kabul etmeyen adamlada hiç işin olmıcak Ama toplayan ustanın eline sağlık iyi iş çıkarmış
  • yaşı büyük araba sadece tanıdıktan alınır...
  • Alacak adam sanayide bir iki kaportacıya baktırsa bütün falsosu ortaya çıkacaktır.
  • Bu yapılan resmen kansızlık umarım ortaya çıkar da hapisi boylar...

• 53 DV 933
    Plakayi yazalim da google dan bakan olur belki.

• Ohaban. gif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Gideceksin arabaya bakmaya sorucaksin neyi var neyi yok tabi diyecek birseyi yok gostereceksin fotolari o anki yuz ifadesini gormeye deger :) arabadan az cok anlayan bilir belli arabanin kupasindan buyuk kaza gecirdigi piyasada pertten donme km ile oynanan o kadar cok arac varki haddi hesabi yok onceden takilmazdim boya ufak tefek degisene ama araci alinca anliyorsun kaza yapan arac her ne kadar iyi yapilsada eskisi gibi olmuyor maalesef.

Hiçte öyle olmuyor foyası ortaya çıkınca öyle büyük bir yüssüzlükle mevzuyu kendi lehine çeviriyor ki bu modeller anlatamam sanki daha önce konuşan kendisi değilmiş gibi mevzu büsbütün değişiyor insanoğlu çok garip.

Bu araç rize aracı rizeye geleli de öyle çok uzun bir zaman olmuyor görüyordum bu aracı sık sık.

• arabayı baştan yapmışlar resmen. hondaya bi mail atsan çalışmaları için çağırırlar yapanları
  • bu civic ler nasıl bu kadar değerlendi anlamadım gitti. 5 -6 sene önce bu kadar para etmiyordu şimdi 20 den fazlaya gidiyor. ayrıca araca teneke falan demişler, nesi teneke ? güvenlik paketli olanı alırsanız sorun yok. tabi 20 etmez ederi max 15- 16 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 7 Mart 2014; 9:57:45 >
  • izmir sanayideki ustamin iki pert toyota avensisi ortadan kesip birlestirdigini bile gordum. bu inanin basit kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 7 Mart 2014; 10:39:41 >
  • pendik merkez dışından araç alınmaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.