Şimdi Ara

Bu araca dikkat edin (Dolandirici) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf bu yüzden gidip sıfır araç aldım. Bunlarda vicdan kalmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0M42

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Gideceksin arabaya bakmaya sorucaksin neyi var neyi yok tabi diyecek birseyi yok gostereceksin fotolari o anki yuz ifadesini gormeye deger :) arabadan az cok anlayan bilir belli arabanin kupasindan buyuk kaza gecirdigi piyasada pertten donme km ile oynanan o kadar cok arac varki haddi hesabi yok onceden takilmazdim boya ufak tefek degisene ama araci alinca anliyorsun kaza yapan arac her ne kadar iyi yapilsada eskisi gibi olmuyor maalesef.

Hiçte öyle olmuyor foyası ortaya çıkınca öyle büyük bir yüssüzlükle mevzuyu kendi lehine çeviriyor ki bu modeller anlatamam sanki daha önce konuşan kendisi değilmiş gibi mevzu büsbütün değişiyor insanoğlu çok garip.

Bu araç rize aracı rizeye geleli de öyle çok uzun bir zaman olmuyor görüyordum bu aracı sık sık.

bu adamlar tam dansöz ,resimlerin linkini yolladım gelen cevap''plakyi dgistirip serefszlik ypmdkya kardes arac boyali kazali bunn aksini tersini soleynmi var''

• güzel toplamış ama....en azından fotoğraflarda güzel duruyor...
  • bel atı boyanın türkçesi , arabayı it gibi kullandık kepaze oldu etrafı demek aslında . bel altı komple boyalı yazısı gördüğüm zaman başka detay konuşmaya gerek bile yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

bel atı boyanın türkçesi , arabayı it gibi kullandık kepaze oldu etrafı demek aslında . bel altı komple boyalı yazısı gördüğüm zaman başka detay konuşmaya gerek bile yok .

Aynen hocam "Bel altı temizlik boyası var" - "Bel altı bir kaç parça boyalı" laflarını gördünmü ilanı çok hızlı bir şekilde kapatıcaksın anlaki o arabayı sana itelemeye çalışıyorlar Dürüst satıcı zaten arabasının neresi boyalı neresi değişmiş bilir efenedi gibi yazar çakallık yapmaz.
  • Yatacak yerleri yok
  • 0M42 kullanıcısına yanıt
    bir başlık daha vardı böyle. arkadaşla satıcı konuşuyolardı satıcı aracı övdü övdü sonra kazası ortaya çıkınca bir küfürler bir küfürler sanki demin kazalı aracı satmaya çalışan o değilmiş gibi böyle ahlaksızlar var her yerde kendini de haklı görüyor sen beni kandırmaya mı çalışıyosun diye
  • Tıptaki teşhisi şeref eksikliği.. Bir de fiyat yükseltmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Gideceksin arabaya bakmaya sorucaksin neyi var neyi yok tabi diyecek birseyi yok gostereceksin fotolari o anki yuz ifadesini gormeye deger :) arabadan az cok anlayan bilir belli arabanin kupasindan buyuk kaza gecirdigi piyasada pertten donme km ile oynanan o kadar cok arac varki haddi hesabi yok onceden takilmazdim boya ufak tefek degisene ama araci alinca anliyorsun kaza yapan arac her ne kadar iyi yapilsada eskisi gibi olmuyor maalesef.

mesaj attım hala orijinal 153 binde diyor dedim orijinal olsa ne olacak görmüyormusun arabanın halini diyorum ben bilmem diyor
  • iLan onay Sürecine Girmiştir Fiyat 28 Bin TL Olarak Güncellenmiş

Bu araca dikkat edin (Dolandirici)
  • Bu altta verdiğim ilanda araç komple pert çıktı.Geçen arkadaşı aradım 2 kapıda boya ver dedi.Tamam dedik fiyattada hemen hemen anlaşmıştık araçta dediğinden başka bişey çıkmasaydı alıyodum aracı nerdeyse ki taaki şase numarasını sigortacı arkadaşımda sorgulatana kadar.Zürich sigortadan 24.09.2013 yılında 54.000 tllik hasar kaydı çıktı.

Aradım arkadaşı benim tramerde sorun yok diyor.Sanki ondakiyle bendeki farkı tramerler neyse haberım yok orjinal felan demeden hayırlı işler dedim kapadım.

DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 7 Mart 2014; 16:38:22 >

• İnsanlar nerden nasıl dolandırırım derdinde.
  • O arabaya 28 verecek kafa için o kaza hiçbirşey.
  • Bu aracları bu paralara alacak müşteri kitlesi pek dert etmez heralde

Canım yurdumm ..
  • Öncelikle konuyu açtığınız için teşekkürler. Bu insanların yatacak yeri yok.
  • Bu arabanın herşeyi orjinal olsa motoru 0km'de olsa hiç bir gezegende 28bin tl etmez,edemez.

Bu araçların en temizi 14-15fazla olmamalı neyin kafası bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanların altına yorum yazılsa bir çok ilan ifşa olur. Bu tip dolandırıcılarda azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

izmir sanayideki ustamin iki pert toyota avensisi ortadan kesip birlestirdigini bile gordum. bu inanin basit kaliyor.

aynen bu tip bir olayı ben de gördüm usta istanbuldan gidip arabanın arka kısmını aldı ve iki arabadan birleştirip bir araba yaptı ve yaptıran kişi bel altı boyalı diye sattı ne ustalar var bu hiç birşey değil.tabi bir de """bu şekilde insanları kandıran nice kansız insanar da var Allah kimseye böyle satıcı ile alışveriş yapmak nasip etmesin
  • 13 yaşında 153.000 km'de pertten toplanma arabaya 28.000 istemek .
  • Kazalı olsa da iyi toplanmış.Demekki düzeltilemeyecek bir hasarı yokmuş.

Garip olan durum fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.