Arkadaşlar 2 ay kadar önce ev almak için arabamı satmıştım, şimdi kalan parayla ayağımı yerden kesecek araç bakıyorum 80bin TL bütçem var. Normalde 55- 60-65-70 civarında 2006-2008 Fiesta Punto Getz Megan falan çıkıyor karşıma ,km olarak hep 200bine yaklaşmış araçlar. Bunlar geçen sene 30bin TL idi şimdi ne olmuş böyle şaka gibi . Neyse konuya geleyim bir tane 2014 model 160bin km Punto buldum 1.3 Multijet dizel . Telefonda 79bine anlaştım fiyat olarak, dediğine göre kaput ve sol çamurluk değişmiş birde sol taraf komple boyalı diğer yerler boyasız orginal. Şase podye direkler işlemişsiz diyor airbag falan açma yok diyor. Tramer 3.800tl. Araç şirket aracıymış ,en çok buna takıldım. Kesin km ile oynanmıştır diyorum ama bilemiyorum tabiki. Neyse sizce bu araç alınır mı ? Fiyat nasıl ? Arabadan pek anlamam ,al derseniz expertize sokarım alırım. Kafayı yiyecem araba lazım 1 aydır istediğim gibi araba bulamıyorum. Not : 1 aydır araç bulamıyorum derken ben Balıkesir Akçay da ikamet ediyorum, ve şuana kadar sadece bu bölgelede Balıkesir de körfezdeki ilanlara baktım,şehir dışına çıkmak istemdigim için şuana kadar araç bulamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 11 Aralık 2020; 19:3:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |