Şimdi Ara

Bu araç alınır mı? (Alfa 147 - 2004 - 22.250)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil yardım lazım, görüşleriniz önemli. İlan linkini veriyorum. Aracın ederi nedir, arıza yapar mı yorumlayabilirseniz sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-full-plusfull-memurdan-satilik-147-195477770/detay

Alınmaz derseniz, 30 bine kadar önerilerini bekliyorum.

• Boya kaza durumuyla ilgili hiçbir şeyden bahsetmemiş, telefon ile görüşüp sordunuz mu?
  • Arayıp sormadım geç oldu diye, ama plakayı kapatmış, komple boyalı olduğunu varsayalım. 20 teklif edilir mi?
  • 2005 modellere bakin 147 alacaksaniz yeni kasalara yani bide cok temiz bulmaya calisin biraz uzer yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibi ile konuş şayet derseki araç 3. Sanayide o zmn bana ulaş ben seceresini öğrenirim sana. Bu araçlar güzeldir fakat anlayanı azdır o yüzden fahiş fiyatlara hazır ol işçiliklerde. Birde eski sahipleri hor kullanmışlarsa çok fazla sorun çıkartabilir.
  • Jantlar ve yanlardaki çıtalar araç sahibinin çok da Alfa Romeo ile alakasının olmadığını gösteriyor. Maalesef bu sahibi olmasa bile muhtemelen önceki sahiplerinde yanlış ellerden geçmiş gibi duruyor.

Alfa Romeo Alfistiden alınır. Geçmişi, seceresi bilinen araç alınır. Bakımlı, tertemiz olmasına dikkat edilir. Yoksa herkesin bahsettiği "Çok yakar, arızası bitmez, sürekli sorun çıkarır" durumları ile karşılaşırsınız. Büyük şehirlerde gayet bilgili özel servisler bulunur. Bunu Alfisti forumlarından öğrenebilirsiniz.

Bu aracın seceresini öğrenmeye çalışın, bakım kayıtları, faturaları gibi bilgileri isteyin. Herhangi bir yerde değil, özel veya yetkili Alfa Romeo servisinde ekspertiz yaptırın.
  • Plakası kapatılmış, jantlar sportif, çakar lamba ve egzoz çıkışı, çitalar, performans lastikleri, arkadaki black rain ve turbo yazısı. Araç benimle apaçilik yaptılar diye bağırıyor.

Bu adamın bana göre ne alfa sevgisiyle ne de memuriyetle alakası var. İkisinin de sadece adını kullanıyor.

Kapalı plakadan , ilan altında bilgi vermeyenden oldum olası kıllanmışımdır. Bana kalırsa araba iyi bile çıksa, sahibinden ötürü satılmayı haketmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen bakarken ilanlara aydin nazilli de metalik renk gormustum fiyati 32bin miydi neydi tam hatirlamiyorum, epey iyi duruyodu bir bakin bence.

• 147'nin çarpışma testi pek parlak değil

• Teşekkür ederim cevaplarınız için, sanayiye hiç uğramamam ilk öncelik ki bu araçla pek mümkün gözükmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.