Şimdi Ara

Bu arabaya bu para verilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok artık yaw daha neler. 65e civic 9u tanıdığım biri aldı. Dolu dolu bir araçtı. Yazık günah hangi akla hizmeten bu araçlar bu fiyata alınıp satılıyor. Kabahat satanda değil alan kişide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta boya olmayabilir olsada farketmez ama kilometresinin çekilmediğine inanmamak tamamen aptallık olur basit galerici kurnazlığı pislik herifler

• Bu kasaya bindim, bildiğin leş, izolasyonun i'si yok, kapılar mukavva gibi, iç plastikleri leğenden bir molekül farklı, tipsiz ve kaba, bagaj iç kapağını kaldırıyorsun, ince mdfnin üstüne dandini halı kaplamışlar, karton kutu gibi katlana katlana elinde kalıyor. Rezalet ötesi. Buna 50küsür bin veren süzme... neyse anladınız. Benim eski golf 5 vardı 2004 model bunun yanında bentley kalırdı kalite ve tokluk olarak. Yok sağlammış da yok sorunsuz muş da, o zaman leğene dört teker bir direksiyon bağlayıp sürün. Leş bir araç. Alana allah bolca akıl fikir versin dilerim şu bayramda.
  • Honda fanları öve öve bitiremez bu aracı, halbuki ki hiçbir özelliği olmayan, günümüze göre vasatın altında bir araç ama sıfır araç parası İstiyorlar utanmadan. Ama tabi alan enayiler oldukça istemeye devam ederler.

• Araba ile oynanmamış o yüzden bu fiyatı çekmişler, içine edilmiş civiclerde bundan 5-10 bin tl ucuz.

• Diğer ilanlara da bakın Türkiyede tek yazmış ilanlara. Fluence lan tr de tekmiş Galericilerin yazdıklarına güvenmeyin inanmayın. Çoğunlukla kendi aralarında araba döndürürler. 780 fav falan yalan dolan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memlekette mal çok vermişlerdir hiç şaşirmadim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.