Şimdi Ara

Bu arabanın 2.el fiyatı normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bir bit yeniği var gibi geldi ama anlayamadım . Bu aracın fiyatı normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 6 Aralık 2014; 23:28:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Bana bir bit yeniği var gibi geldi ama anlayamadım . Bu aracın fiyatı normal mi ?

sanki ucuzmuş gibi davranıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Bana bir bit yeniği var gibi geldi ama anlayamadım . Bu aracın fiyatı normal mi ?

2502 cc 5 silindir 220 ps
    önemli cümleler
    hem 3 kapı hemde 45 kuruştan aşağı yakmaz o araç

ama şu da varkı şu an satılan bazı c sınıfı araçlardan daha güzel

• Piyasası hiç yok vergisi çok yüksek yakıtı çok fazla üretimden durdurulmuş bir model o yüzden fiyatı normal uygun değil. Fakat 1.6 dizeli bile çok zevkliydi bunu tahmin bile edemiyorum
  • Vergisi yüksek, 2521 cc hacim ile 21 cc ile bir üst dilime giriyor. Şu haliyle Yıllık Tutar: 4,339.00 TL iken seneye Yıllık Tutar: 2,711.00 TL olacak. Oysa bir alt dilimde kalsa Yıllık Tutar: 2,598.00 TL olup seneye bu Yıllık Tutar: 1,623.00 TL olacak.
    Kabaca zaten 21 cc için ciddi bir vergi farkı var ki, o 21 cc olmasa bile vergisi yüksek bir araç. Bununla birlikte tek kapı ve piyasası pek olmayan bir araç. 5 Silindir 220 HP ise göz korkutmaya yeter.
    Ancak şu var çok aşırı zevkli bir otomobildir. Zevk için tek kapı araba alırken sanırım ilk tercihim olurdu.
  • ff7p oaranı epey bi uçmuş alacaksanız bile ocak bandrolünü bekleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.