Şimdi Ara

Bu araba çok mu yakar (PONTIAC FIREBIRD 5.7 Motor içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acc04

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Aylık 3bin gelirle alınır mı demişsinde,30bin tl gelirim olsa yine düşünür düşünür almaktan vazgeçerdim

Ayda 30bin gelire ragmen bu araci sevsen gene almaz misin ?

Bu araçlardaki motor sesini aç dinle,o kükremesi demekki boşa değilmiş Teşekkürler hocam bilgiler için
  • Ayda 30 bin gelirim olsa ya e60 ya da f10 M5 alir keyfime bakardim herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocak yıkar

• Şehir içi 18-22 litre tüketir. Parçalarını ebay'dan rahatlıkla bulabilirsin. Birkaç sene önce fiyatları nispeten uygundu şimdi ne hale gelmiş.

• Bu yoldan dön derim , Yaktığı Ocak söndürücek

Parcası arızası Sanayi girince Usta Alllaaahhh Kekoo geliyor diyecekkk

Manava Gitsen 70 bin tl diye bakmıcakk sana domates abicim 10 tl diyecekkk

Bence Geç bu sevdandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baskan1111 -- 16 Ağustos 2016; 22:47:31 >

• Benzin istasyonları sahibi iseniz sorun değil tabiki

• Bunla ugrasilmaz dusunsene 25 litre yaktigini bazen kopru trafiginde 2 saat kaliyoruz o arabayla yolda kalirsin kopruyu gecemessin.

• Bizde bir adet mercedes cl500 var. W215 v8 312 hp. Ankara'da kullanıyoruz. Babamın kullanışıyla 12-16 litre arası değişiyor. Benim kullanımımla 15-22 litre arası değişiyor. Lpg ile gayet de biniliyor.
    1.90tl lpg desek 15 litre lpg 28 kuruş, 20 litre desen 36 kuruş, sadece kickdown gaz fren kullansan ki bazen yapıyorum, lpgde max 45 kuruş yaktım pompa hesabıyla. Gelelim bir benzinli örneğe;
    1.4 tsi seat leon fr, arkadaşımın ve ortalama 6-8 arası litrelerde dolaşıyor.
    6 litre 28 kuruş, 8 litre 35 kuruş, kickdown gaz fren 10 litre yaksa 44 kuruş.
    O kadar ayda 30 bin gelir olsa bile alınmaz vs arabalar değil. Biz aldık memnunuz.

• LeftBehind kullanıcısına yanıt
    Su ile çalışan Araba yapan laz Mucit Lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Bunla ugrasilmaz dusunsene 25 litre yaktigini bazen kopru trafiginde 2 saat kaliyoruz o arabayla yolda kalirsin kopruyu gecemessin.

Bagaj'a ekstra Yakıt Tank'ı yaptırmak gerek... zor günde lazım olur..
  • Valla bunu bilmemde 2005 cayanme s'e bindim sakin kullanımda 25 litre civarıydı firebird'i düşünmek bile istemiyorum
    Edit: Cayanne S 4.5 V8 motordu sahibi lpg taktıracaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 17 Ağustos 2016; 3:33:12 >
  • bunu bedava verseler alamam yakit bakim vergi bitirir beni

• Ben bir gün alacağım bundan , sanılanın aksine uzun yolda 2.0 araba ile yakıtı aynı ve basmadan gidiyor şehir içi 20 lt geçeceğini sanmam

https://www.youtube.com/watch?v=p5H1qx4Tm0c&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 22 Nisan 2022; 16:32:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.