Şimdi Ara

Bu araba alınır mı ? [RESİMLİ] - Renault 12 TS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın kaporasını verdim salı günüde devrini alıcam. hoşuma gitti araç 4000 e satacağımı düşünüyorum. müşterisi çok fazlaydı bana nasip oldu araba. benden sonra izmirden birisi 3500 tl teklif etti hatta
  • 1000 kar edeceğini sanmam ama tx,ts, toros gurubu sağlam araçlardır kullanırsın aldığın fiyata da satarsın lpg var mı işli mi bide muayene kaç ay daha var bu hususlara dikkat et...
  • Sorun çıkarma potansiyeli yüksek.
  • Bugun araci sanayide gordum. Kaporayi vermeden once ozel bi ford servisinde calisan usta ile karsilastim tesaduf. O ustada 1 ay once bu aracin hurdasini almis 1500 tl ye topluyo su anda araci gosterdi bana. İnsallah benim arabamda boyle olacak dedi. Ben araba ararken denk gelseydi 3250 ye kacirmazdim dedi. Usta motor nasil dedim. Kaputu actim soyle bi bakti. Valla iyi gibi gorunuyor dedi. Ufleme vs yok gayet iyi dedi bisey olursa gel yuzume tukur benim adim ali falan dedi.

Bu arada arabanin baski balatasi falan degismis, yagi suyu herseyi tamammis alinca sadece gazini koyup binecem insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buldozer_u

Bugun araci sanayide gordum. Kaporayi vermeden once ozel bi ford servisinde calisan usta ile karsilastim tesaduf. O ustada 1 ay once bu aracin hurdasini almis 1500 tl ye topluyo su anda araci gosterdi bana. İnsallah benim arabamda boyle olacak dedi. Ben araba ararken denk gelseydi 3250 ye kacirmazdim dedi. Usta motor nasil dedim. Kaputu actim soyle bi bakti. Valla iyi gibi gorunuyor dedi. Ufleme vs yok gayet iyi dedi bisey olursa gel yuzume tukur benim adim ali falan dedi.

Bu arada arabanin baski balatasi falan degismis, yagi suyu herseyi tamammis alinca sadece gazini koyup binecem insallah

Bugün ben de sanayide olacağım, belki görüşebiliriz. Ne tarafta bu R12?

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

TX yerine TOROS bak derim ben. Ayrıca bu araçta Çorum kaloriferi bile yok. Kışın çok çok afedersin bir tarafların donar.

Kusura bakmayın da kardeşim bilip bilmeden laf olsun diye yazıyorsunuz. Çorum kaloriferi Renault 12 lerin tümüne yaklaşık olarak 100 TL maliyetle taktırılabilir.
  • Sonuç ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

TX yerine TOROS bak derim ben. Ayrıca bu araçta Çorum kaloriferi bile yok. Kışın çok çok afedersin bir tarafların donar.

Kusura bakmayın da kardeşim bilip bilmeden laf olsun diye yazıyorsunuz. Çorum kaloriferi Renault 12 lerin tümüne yaklaşık olarak 100 TL maliyetle taktırılabilir.

Benim söylediğim cümleyi cımbızla çekip eleştirmişsiniz.

Teşekkürler.

• bu model aracı elden çıkarmak cok da kolay olmasa gerek
  • metallica17 kullanıcısına yanıt
    Nye elden cikmasinki,koyde bag bahcede yine kullanilir ki zaten bisikletler bile bundan pahali,bi arkadas 7000 tlye bisiklet aldi ama bisiklet 8 kg..

• quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Nye elden cikmasinki,koyde bag bahcede yine kullanilir ki zaten bisikletler bile bundan pahali,bi arkadas 7000 tlye bisiklet aldi ama bisiklet 8 kg..

dediğin gibi şansın yaver girderse olabilir ama aksi takdirde son sahibi olursun bu tx çiğin
  • metallica17 kullanıcısına yanıt
    Bu aracin 87 modelini babam 5 yil kullandi zamaninda cok guzel aracti.Suan fazladan param olsa sehir ici kullanmaya alirdim valla.Parcasi bedava biguzel boya atcan,guzrl kilif alcan gogusu degostirp bincen..

• Hocam ankarada bu arabayı kar ederek satacağınızı sanmıyorum.Arabanın muayeneside bitmiş.Bence adam muayeneye vereceği parayı aracın fiyatını düşürerek satmayı düşünmüş.Yine hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız..
  • Sahibi arabanin 1 kurus masrafi olmadigini soyluyo tek sıkıntisi muayenesi 1 ay sonra. Kismetse sali gunu arabanin devrini aliyorum. Yorumlara devam lutfen

• yorumlara devam edelim arkadaşlar
  • daha almadın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

daha almadın mı

Kaporayı verdim salı sabahı araba bende olacak inşallah
  • Arkadaşlar birde size şunu belirtmek isterim imzamdaki bilgisayar ile bu renault 12 aynı fiyat Umarım bu reno daha pahalıya patlamaz bana
  • Buldozer_u kullanıcısına yanıt
    haydi İnşallah ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buldozer_u

Arkadaşlar birde size şunu belirtmek isterim imzamdaki bilgisayar ile bu renault 12 aynı fiyat Umarım bu reno daha pahalıya patlamaz bana

Naptınız hocam nasıl geçti 2 yıllık süreç
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.