< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu araba alınır mı?(Alıyoruz) (3. sayfa)

-
-
Önemli olan senin görüşün değil zaten babanın ne düşündüğü önemli . Kusura bakma ama sırf sen dedin diye Corolla almaz baban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babam kmsi fazla satamayız diye çekiniyor ben de diyorum ki her malın alıcısı vardır satarken de fiyatını ona göre kırparız. Biz çok uygundan alacağız satışını uygundan yapacağız. Arabadan pek anlamıyor zaten kendisi iş yerindeki arkadaşlarına soruyor onlar ne derse onu yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 bin çok fazla ederi o zaten 800 falan yazanlara bakmayın
Araç hibrit pil ne durumda
Ederinin bu olduğunu sanmıyorum hocam şirket tüm sattığı arabaları sahibinden piyasasının altında yazmış. Belki piyasa düzelince şirketin yazdıği fiyata gelir ama şu anda 850den aşağı görmüyorum benzer araba.
Babam emekli olmadan önce düzenli kiralık araç kullanırdı.3-4 senede bir alıp yenisini verirlerdi.Servislerinin zamanında yapıldığını ve çok temiz kullandığını hatırlarım ama bazı elemanları vardı içinden geçenlerdi kimisi düzgün kullanır kimisi içine ederdi.Şirket aracının artısı, tek sürücü tarafından kullanılmış olması ve bakımlarının zamanında yapılmış olması kalanı sürücüde biter.Düzgün kullanılmış da olabilir içinden geçilmişde olabilir.Arabaya iyi bakmak lazım alırken.
Coğu çalışan kendi malı olmadigi için bu araçları çok hor kullanıyor malesef. Burada amele den falan bahsetmiyorum bildiğiniz beyaz yakalı çalışanlardan bahsediyorum .
Belki de onlarca kişinin hunharca kullandığı şirket araçları az çok değer yapıyor da tek şoförün kullandığı taksi çıkması araçlar ağır hasarlılar kadar değer görmüyor ülkede..
Sebebi ne ola ki?
Up
-
Ekspertiz aracın bataryasından anlamaz, yetkili serviste bataryasını kontrol ettirin
Up
hocam her malın bir alıcısı çıkıyor araba da sorun yoksa içinize siniyorsa alın.
-
kabahat up up yazanda degil, onlemini almayan yonetimde...
-
Her filo aracını günlük kiralık olarak görmeyin. Bizim sitede en az 10 tane filo arabası var. Km si 200bin bile olsa gözünüz kapalı alabilirsiniz. 2-3 sene tek şoför kullanıyor. Hepsi aile babası, annesi. Km çok olsa bile bakımları hiç aksamıyor, zamanı gelince yetkili serviste yapılıyor ve düzgün kullanılıyor. Genelde gebze Kocaeli, Sakarya kocaeli arası git gel yapılıyor.
Filo arabasıda alınırda arabasına göre değişir, toyoto filan bunlar çabuk kendini salan, dağılan araçlar, ben toyoto corolloyla yüzbin km yaptığımda yüz kırk binde ki diğer arkadaşımın octavia sı benim kinin yanında sıfır gibiydi.
Kalitesine göre değişir. toyoto kaç kırat aşağıda skodanın haliyle dayanmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toyotolar yıllar geçtikçe farkını ortaya koyuyor. Efsane kasalara 400-500 isteyenler var. Sebebi belli. Corolla basit ve sağlamdır.
Auris 1.33'ün maşallahı var. 11 yıllık araba ama kondisyonu çok iyi. Bagaj yetmiyor maalesef. Uzun yolda, şehir içinde rahat ettirecek, yakıt olarak üzmeyecek bir araç alayım diyorum ama ibre yine toyotalara gidiyor.
Leon 1.6tdi xperience genel olarak çok hoşuma gitti ama güven vermiyor hiç. Vag grubundan ducati alarak büyük bir pişmanlık tecrübem var. Bu da üzer mi ne dersin?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon4drive-quatro-fullpaket-cokacil-bufiyat-son3gun-hatsz-1114014949/detay
-
Birkaç hafta içinde parayı verip arabayı alacağız. Bende ehliyeti halledeceğim bu ay sonuna kadar.
Up
Yorum yaparken wag hayranlığı öne çıkmış. İşyerinde 342binde 1.8hibrit e bindim yakın zamanda tık ses yok ve parça değişimi hiç yapılmamış sadece periyodik bakım. Yaklaşık 8 ay önce 2019 1.6 sini 43bin km yapıp bende sattım (3. Corollamdi) sıfır sorun.
Ben şirket aracı çıkması almam. Son bir yılda sayısız şirket aracı kullanmış biri olarak söylüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X