< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu araba alınır mı?(Alıyoruz) (2. sayfa)

-
-
Ölü yatırım model km eskidikçe Anadolu irfanı kuralları geçerli olur en başta 1.8 motor ara motor sevilmez .Ne kadar az yakarsa yaksın lpg takılmaz .700 k ya lpg li corolla daha iyi bir yatırım olur
-
Yıla göre km fazla arabaya nefes aldırmadan kullandılar herhalde. Ayrıca hasar durumu da soru işareti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
700kya alacağın lpgli corolla anca 2016 olur daha yenileri pahalı.
Benimki 2020
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50k tramer sol ön kapı sol ön çamurluk başka bir şeyi yok. Serviste yapıldı diye böyle fazla gözüküyordur diye tahmin ediyorum. Şirket araçların bakımları için hiçbir masraftan kaçınmıyor.
Fiyat uygun gibi de batarya ömrü kaç yıl ? Batarya fiyatları araba kadar diyorlar ?
-
3-5yılmış batarya ömrü.
İnternette 2k dolar diyor biraz fazla geldi ama hemen değişmeyiz herhalde 6 7 yıl götürür belki.
Batarya ömrü tükenince yakıt tüketimi mi artıyor?
Bir de satan şirket global bir ilaç şirketi bilindik bir şirket
3-5 yıl batarya ömrü varsa araba zaten 3 yaşında 6-7 yıl nasıl gidiyor :) Batarya olmadan araba çalışıyor mu ? o zaman sadece benzinli motora lpg takılır binilir o zaman kaçırma :)
-
Hocam koskoca ilaç şirketi yalan mı söyleyecek her şey serviste yapılıyor ama yine servise sokarız
Hocam batarya ömrü öyle 3 5 yıl değil. 10 yıl batarya garantisi var. Şirket olduğu için bakımlarını yetkili serviste yaptırdı ise zaten her bakımda hibrit sistemi kontrol ediyorlar. Şehir içi yoğun kullanımınız varsa en ideali. Vergisi maalesef yüksek ve bu sene 2 katı ödedik. Km yüksek, arkadaşların da söylediği gibi satarken biraz zorlanabilirsiniz. Ama hiç kimsenin aracı elinde kalmaz. Doğru araç Doğru fiyata her zaman satılır. Kısa vadede satma niyetiniz yoksa alıp güle güle kullanın. Ben de öyle yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirket araçları bakımlara zamanında giriyor ama genelde gavur malı gibi kullanılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki hocam benim araştırmalarım sonucu bu arabanın sahibinden piyasası 850k gibi duruyor. Gerçekten 850k mı yoksa daha mı az? 850k ise 700kdan almak çok makul oluyor. Birde ağustosa kadar olan mtvler ödenmiştir diye düşünüyorum sadece yıl sonu olanı öderim.
Bu aralar alacaksanız karşı tarafın son mtv ücretlerini de ödemesi gerekiyor. Bir haberde gördüğüm kadarı ile ek mtv'ler ödenmeden araç satışına izin verilmeyecek deniyordu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Seneye mtv'ler yüzde kaç artacak bilmiyorum ama bu sene bile 7900 TL civarında ödeme yaptım.( tabi ek mtv olunca x2 oldu) piyasa fiyatı için bir şey söyleyemiyorum çünkü sizler de biliyorsunuz bizde piyasa çok saçma bir şekilde. Sıfır fiyatı sanırım şu aralar 1200-1500 arası. Bu duruma göre alacağınız fiyat bana göre piyasa şartlarına göre uygun. Çok daha boş araçlara bu fiyatlar isteniyor. Daha önce söylediğim gibi kısa vadede satma planınız yoksa güle güle binin. Oldukça dolu ve sakin kullanmaya teşvik eden bir araç. Çok performans beklentiniz olmasın. Şehir içi 4.2lt ( yaşadığım yer biraz yokuşlu olduğu için) Şehir dışı 120km sabit hızla 4.9-5lt ile gidiyorum. Benim de ufak bir kazadan dolayı serviste arka kapı ve arka tampon değişti. 36000 tramer çıktı. Ama dert etmiyorum. Neyse uzun oldu 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam herhalde sizde de corolla hybrid var doğru mudur?
Mtv işi sıkıntı olsa da vereceği performans bu fiyata göre çok iyi gibi geldiğinden ödenir diye düşünüyorum.
Sizinki hangi yılın modeli? Mesela yıl geçtikçe batarya verimliliği düşüyor mu yakıt tüketiminde artış hissediyor musunuz?
Al 888 den ilana koy
Neyini soruyorsun hocam.
Doğrudur hocam. Bendeki 2021 model. 2022 yılı şubat ayında 890km'de satın aldım. Şu anda 10000km'de. Bataryaların verimleri illa ki düşecektir. Ama zaten batarya yönetim sistemi bunu minimize etmek için çalışıyor. Kullanılamaz hale gelmesi 3 5 yılda olacak şeyler değil. Amerika'da yıllarca kullanılan prius modelleri var. Olaki batarya değişimi de şu an ki tam elektrikli araçlardan daha ucuz olacaktır. Sonuçta çok daha düşük bir bir batarya kapasitesi var. Şehir içi tam elektrikle gezerim mantığında bir araç değil. Sonuçta hibrit bir araç.
Uygun diyorsun yani?
Sen arabayı almaya karar verene kadar araç baskasina satılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X