Şimdi Ara

Bu antideprasanlardan kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cipram, Risperdal ve Akineton kullanıyorum. Daha önce bunlardan birini kullanmış, şu an kullanan veya bu ilaçlar hakkında bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

• risperdarı yıllardır kullanıyorum. uyku getirmesi dışında hiç yan etki görmedim
  • risperdal kullanmıştım ama nası etki etti hatırlamıyorum. daha çok sesler duyma hayaller gördüğünü sanma ve gerçekle hayali karıştıma gibi durumlarda kullanılıyor diye hatırlıyorum risperdali..

edit:pardon rileptidle karıştırdım. Bu ilacı doktor rahat uyuyayım diye vermişti. Çok uyku ypaar dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milan Kundera -- 8 Nisan 2015; 20:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amel-i Salih

risperdarı yıllardır kullanıyorum. uyku getirmesi dışında hiç yan etki görmedim

Hocam peki tam olarak ne işe yarıyor bu ilaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

risperdal kullanmıştım ama nası etki etti hatırlamıyorum. daha çok sesler duyma hayaller gördüğünü sanma ve gerçekle hayali karıştıma gibi durumlarda kullanılıyor diye hatırlıyorum risperdali..

edit:pardon rileptidle karıştırdım. Bu ilacı doktor rahat uyuyayım diye vermişti. Çok uyku ypaar dikkat edin

Aynen öyle baya uyku yapıyor 8'de kalktım şu an uyumamak için kendimi zor tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: Amel-i Salih

risperdarı yıllardır kullanıyorum. uyku getirmesi dışında hiç yan etki görmedim

Hocam peki tam olarak ne işe yarıyor bu ilaç?

sinirlenmeni engelliyo ve hafif mayışıyosun boyle futbol oynarken topa tekme atınca cok ucuramıyosun mesela gevşetioyr

edit: bu arada adı üstünde antidepresan depresyonu azaltıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amel-i Salih -- 8 Nisan 2015; 20:55:44 >
  • bu tip ilaçlar mutluluk homonu salgılamanı sağlar. yapay mutluluk sağlayarak depresif halden kurtulmanı kolaylaştırır. sonuca varmak ise tamamen senin elinde beyinde bu işi sen bitir korkularınla ve sorunlarınla yüzleş sonucu düşünme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben cipralex kullanmıştım 4 sene önce falan harikaydı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.