Şimdi Ara

Bu anakarta İşlemci önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi kaç dakikanızı ayırırsanız kardeşinize yardımcı olursanız çok sevinirim benim 4 yıllık bi sistemim var ve pentium 4 3.00 ghz işlemci ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım istediğimi anakarta uyumlu olurmu filan anakartım bu GA-945GCM-S2L yardımcı olurmusunuz acaba 250 tl param var.

Orijinalden alıntı: NationaLThieff

Merhaba arkadaşlar bi kaç dakikanızı ayırırsanız kardeşinize yardımcı olursanız çok sevinirim benim 4 yıllık bi sistemim var ve pentium 4 3.00 ghz işlemci ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım istediğimi anakarta uyumlu olurmu filan anakartım bu GA-945GCM-S2L yardımcı olurmusunuz acaba 250 tl param var.

sistem eski tavsiyem para biriktirin yeni sistem dizin. ama illa işlemci diyorsanız 2. el almanız lazım vatanda anakarta uyumlu işlemci yok.
    http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2669
    uyumlu işlemci listesi bu. 2. el işlemci almak çok risklidir. genelde ayağı yamulmauş büzülmüş işlemcileri satarlar.

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: NationaLThieff

Merhaba arkadaşlar bi kaç dakikanızı ayırırsanız kardeşinize yardımcı olursanız çok sevinirim benim 4 yıllık bi sistemim var ve pentium 4 3.00 ghz işlemci ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım istediğimi anakarta uyumlu olurmu filan anakartım bu GA-945GCM-S2L yardımcı olurmusunuz acaba 250 tl param var.

sistem eski tavsiyem para biriktirin yeni sistem dizin. ama illa işlemci diyorsanız 2. el almanız lazım vatanda anakarta uyumlu işlemci yok.
    http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2669
    uyumlu işlemci listesi bu. 2. el işlemci almak çok risklidir. genelde ayağı yamulmauş büzülmüş işlemcileri satarlar.

2. el almam hocam neyse çok saolun yeni bilgisayar almak şart oldu galiba neyse 3 hafta daha çalışacaz :D eyw bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.