Şimdi Ara

Anakarta en uyumlu işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ms7636 anakarttım var ben bu anakartta en güçlü hangi işlemciyi kullanabilirim çok verim alamayacağımı biliyorum ana bilgisayar değil zaten fakat yine de dediğim gibi bana bu anakartta kullanabileceğim en güçlü işlemci lazım

• MSI H55M - E33 & intel 1156 soket mi tam olarak !? Suanda PC acıksa cpu-z kurup SS atarsan dah faydalı olur. Orada cpu , anakart ( bios bilgisi ) , ram bilgisi de var hatta.

Bios güncel ise ,
    İ3 560
    İ5 760
    İ7 880

Ancak her işlemci ülkemize gelmiyor, 1156 cpu bulmanda pek kolay degil ( i3530/540/550 dolu ) ve İGPU olan model var yada düz modeller bunu da unutma. Eger ekran kartın yoksa ve anakartın güzelse icerinde ekran karti olan bir intel islemci alman gerek. Ama dandikte olsa bir ekran kartın varsa i5 ucuza bulursan direk gecebilirsin. 1156 i7 için yorum yok.

Kasa bakımı , bios , diger donanimlar , cpu yükseltirsen yeni macun kullanmayi unutma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet şuanda sistemde takılı olan işlemci İ5 760 ve 1156 LGA soketleri var aynı soketleri i5 2400'de kullanıyor fakat uyumlu mu bilmiyorum . Sistemde Ekran kartı oalrak GTX 1650 var bu sistem işin yeterli

• Soket 1155 sana olmaz ( 1150/1151 de olmaz ) 1156 sistemlerde anakartlar pahalı ve sorunlu. İntel millete kitledi gitti hazır kasa sistemler ile. Bu sistem ile devam edeceksen ram ve ssd takviyesi yeterli olacaktir. İ7 1156 cpu uzun bulursan ne ala. Bu sefer de elinde i5 760 cpu kalacak.

İlk tavsiyem ram ve ssd takviyesi sonra da CPU ' yu satıp yükseltme yapman.

• Sistemde zaten SSD var RAM takviyeside yapacağım zaten fakat benim bu işlemci ile devam etmeme sebebim AVX özelliği olmaması bu sistemde oynacağım tek oyun Age of Empires 4 ve AVX desteği lazım

• 1156 soket i7 de AVX özelligi varsa , dh forum ikinci el ilanlara bak yoksa sahibinden , letgo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.