Şimdi Ara

Amd 2500 cpu için anakart ve fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD 2500 cpu alıcam hangi anakart ve fanı tavsiye edersiniz.

• Anakart olarak Kesinlikle <b>EPOX</b> al derim, fan olarak kasa fanından bahsediyorsan Zalman F1 80 mm ya da büyük istersen imzamda da oldugu gibi powercooler işini görücektir.
  • Anakart SATA kulanım durumuna göre Epox yada Abit al.
    Fan olarak da sessizlik önemliyse SLK 700 yada 9 serisi üzerine zalman 80 yada 90 mm fanlardan birini tercih edebilirsin
  • cevaplara teşekkür ederim.
    Bahsettiğim işlemci fanı
  • anakart olarak epox rda+ nf7yada nf7-s bunlar abit son ikisi vede rda3+ buda epox bunlar haricine yaklaşma tabi cebine göre fan olarakta durmuna göre slk900 serisi yada sp97 yada slk serisi kısaca
  • taşındı
  • +1 druigard
    önce abit sonra epox derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum parana bakar 116+ usd ye abit an7 Mguru veya veya nf7-s alabilecegin ve o/c diyarına yelken acabilecegin gibi.. epox 8krai 64+ usd sanırım alarak normal bi anakart ta olabilir.. benim tavsiyem abit nforcelardan soyle 80 usd ye falan getirebilecegin bi ana kart..
  • 1. abit
    2. epox
    epox 8rda+ kullanıyordum 1 hafta önce satıp abit an7 aldım. abit'ten çok memnun kaldım. epox'da iyiydi ama abit'in oc performansı ve stabilitesi daha yüksek.
    fan olarak aopen h600a (kasa) modellerinden birini alacaksan box fan veya cooler master cp5-8jdif (11$)yeterli olur. kasa almayacaksan cooler master hsc-v62 (19$) alabilirsin.
  • ya herhalde birtek memnun kalmayan benim bu an7 den memnun olmadığım nokta ise voltajı
  • druigard,
    voltaj konusunu biraz açabilir misin?
  • valla her topiğe yazayım burayada yazayım bari
    :))
    rda+ da 1,725 de stabil çalışan işlemci an7de 1,813 de dahi stabil değil ancak şu an mecburen onu kullanıyom rda+ serviste
  • senin anakartta bi problem var herhalde bende 1.68v ile 42 derecede satabil olarak çalışıyor.
  • arkadaşlar peki performans-gürültü olanı en iyi fan hangisidir bende thermaltake silent boost var 2500 devirde ses olayı bakımından süper ama devri düşük olduğundan soğutması anca idare eder seviyede
  • cooler master cp5-8jd1f-0l fan kullanıyorum çok sessiz işlemci ısısı 42 civarında
  • Anakart olarak abit nf7 fan olarakda 30 dolar civarı thermaltake veya collermster alabilirsin...
  • andante nasıl olur da collermaster hsc v62 yi önerebilirsin fan teknolojisinin yüz karası bi ürün onun da yanında andante olmasan bu kadr bastırmazdm çünkü çok diil mart başlarında getirisi bakır heatsinkine oranla aynı olmaz 2700rpm in üstünde verim alamassın dien sen diilmiydn bu seni başkalarına deşifre maksatlı bi çıkış diildir kesinlikle ama ben bu fanda 55in altına inemiosam eğer 2600+ ta(2ghz iken)1,7 voltajda bu fan tavsiyeden öte kötü bi örnek olabilir yanlışım varsa ve dahada önemlisi benim bu noktada kullanımımımda sorun varsa çare bulabilirsenz sevnrm.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by andante</i>
    <br />cooler master cp5-8jd1f-0l fan kullanıyorum çok sessiz işlemci ısısı 42 civarında
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by aborjin</i>
    <br />andante nasıl olur da collermaster hsc v62 yi önerebilirsin <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    abi dikkat ettiysen cooler master cp5-8jd1f-0l'yi önermişim. hsc v62'yi değil.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by andante</i>
    <br />1. abit
    2. epox
    epox 8rda+ kullanıyordum 1 hafta önce satıp abit an7 aldım. abit'ten çok memnun kaldım. epox'da iyiydi ama abit'in oc performansı ve stabilitesi daha yüksek.
    fan olarak aopen h600a (kasa) modellerinden birini alacaksan box fan veya cooler master cp5-8jdif (11$)yeterli olur. kasa almayacaksan cooler master hsc-v62 (19$) alabilirsin.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Bişeyin kanıtı peşinde diilim ama gözüme mi inanim...
    (kasa almayacaksan die başlayan...)
  • aborjin,
    abi niye bu kadar abarttın yav. orada ısı izolasyonsuz kasalar için havaların 40 derece olduğu günlerde falan biraz sese katlanarak iyi soğutma isteyip fazla para ödemek istemeyen (mavi bilgisayarda 13$'a satılıyor) arkadaşlar için <b>3. seçenek</b> olarak yazdım. (dikkat ettiysen öncelikli tercihim cp5-8jd1f-0l)
    ayrıca senin dediğin kadarda kötü bi fan değil. 2500+ 1.68v'de cp5'le 40-44 derece arasında çalıştırıyorum. sen o fanla 55'in altına inemiyorsan senin sistemde bi sorun vardır. çünkü normal kasada hsc-v62 kullanıp sıcaklık problemi olamyan pek çok arkadaşım var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.